| Mariela_1621 a întrebat:

Voi credeti in viata de apoi? Ieri m-am uitat pe OTV si s-a vorbit intr-o emisiune despre viata dincolo de moarte cu profesorul Lucian Iordanescu, ce parere aveti credeti ca are dreptate?

23 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Nu am vazut emisiunea dar cred in viata de apoi, adica cred ca exista ceva dupa. oricum, sufletul nu moare niciodata!winking

| buzz_3237 a răspuns:

Si eu vreau sa cred ca da. exista. Si ar fi frumos sa nu se sfarseasca viata doar pentru ca trupul a cedat. Oamenii sunt niste fiinte impresionante. tongue

| shadovv a răspuns:

Nu am vazut emisiunea dar te sfatuiesc sa eviti 0tv-ul (spalare de intelect)... cat despre viata de apoi... ea exista (rai/iad) big grin ne vedem acolowinking

April
| April a răspuns:

Toate religiile sustin ca sufletul e nemuritor, dar ce se intampla cu el dupa moarte nu cred ca stie cineva, nici macar stimabilul profesor invitat la OTV.Si daca sustine altceva, ori e farsor, ori vrea sa devina!

| spot a răspuns:

Pe otv mah? de ce nu te-ai uitat la carcotasi. tongue

| laurentiu_9029 a răspuns:

Ce va mai place shawrmalaughing Glumeam... ce va mai place sa credeti in lucruri SF laughing

| Razvan a răspuns:

Sa speram ca exista. N-ar strica un loc pasnic in care sa ne odihnim dupa atata alergaturahee hee

| alex_8276 a răspuns:

Hai sa iti dau in primul rand un sfat, nu te mai uita(si chiar daca te uiti nu crede) la otv ca este un post de scandal. si sincer sa fiu daca Dumnezeu exista(si exista) si viata de apoi exista.

| AndutzaAndu a răspuns:

OTV'ul e o tâmpenie de canal straight face, eu te'aş sfătui să nu te mai uiţi pe OTV. Şi da, eu cred că viaţa de apoi există, o viaţă fără griji, fără durere... chiar nu'mi pot imagina o astfel de lume laughing.

| AvalohAlyn a răspuns:

Cred in Hristos si in existenta lui Dumnezeu deci cred si in viata de dupa moarte.In viata de apoi cred doar deistii.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Îmi pare rău, dar pur şi simplu nu mă pot uita pe acel post...cred că se vorbesc lucruri superioare micii mele inteligenţe, spuse de nişte semidocţi care într-adevăr cred ce spun. Eu cred în viaţa după moarte, şi o emisiune la OTV sigur nu mă va face să îmi clatin credinţa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Existenta acestei vieti presupune nemurirea sufletului, deci existenta religiei. Un subiect care nu este inteles cu ceritudine se lasa deviat de cei care incearca sa-l dezluseasca.
Vorbim in necunostiinta de cauza, in presupuneri. La fel de bine ar trebui sa ne punem intrebari de genul: ce s-ar intampla daca-ar exista blesteme? etc

| Hombre a răspuns:

OTV? Daca era alt post mai treaca mearga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, sufletul e reincarnat...deci e tare sa stai si sa tegandesti ca sufletul tau a mai trait o viata, in alt corp.Innebunesc dupa chestii de genulbig grin.Tot ce facem, ideiile, hoby-urile, vin de undeva...am avut ceva legatura cu chestiile care ne plac sau de care ne este teama candva.Super tari chestiile astea!

| doctorandus a răspuns:

Pe 20 se judeca apelul lui Iordanescu, a fost condamnat in prima instanta la doi ani de puscarie pentru santaj in forma continuata.

Vezi http://portal.just.ro/......Dosar.aspx

| doctorandus a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Parapsihologul a primit doi ani cu suspendare si de platit 70000 RON.

| doctorandus a răspuns:

Iar daca nu e vorba de cineva cu acelasi nume, el si inca un barbat au fost talhariti de o menajera.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

Ce zice el: o prostituată care venea des pe la ei i-a amenințat pe cei doi bărbați cu un cuțit și le-a furat toți banii.

| doctorandus a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Dacă nu mă înșel, de data asta va primi cu executare, deoarece a comis o infracțiune în termenul de încercare. Nu e prima femeie pe care a șantajat-o.

| doctorandus a răspuns:

In momentul de fata Lucian Iordanescu executa pedeapsa de 4 ani, 3 luni si 20 de zile pentru recivida in santaj in forma continuata. Sentinta este definitiva.

Întrebări similare