Nu crezi in Dumnezeu? hai ca deja pari prost, una e sa nu crezi in varcolaci sau vampiri dar alta e sa nu crezi in Dumnezeu, asa de ce ar mai exista satanisti, ei de cine se sperie? sau de ce ar crede in diavol?
Omg.Din cauza satanistilor exista Dumnezeu? Ai vreo dovada concreta? Deja par prost a? Lasa ca esti tu destept si se compenseaza.
In primul rand eu cred ca n-ai ce cauta pe lumea asta, asa poate nici mata nu exista ca doar n-am vazut-o eu deci nu e nicio dovada ca poate nici creierul tau nu exista, ai dovezi ca exista, daca da foloseste-l macar putin sa vezi ca o sa-ti fie mai bine.
Partea frumoasa a internetului:Nimanui nu-i pasa ce crezi tu.Esti nesimnificativ.Iar cat despre folosinta creierului eu cred ca tu ai probleme mai mari decat mine.
Mama exista pentru ca o vad zilnic.
Creierul meu exista pentru ca fara el nas fi putut scrie acest cometariu si mai mult decat sigur as fi fost mort. Sper ca team lamurit.
Ei, bine uite ca tu esti dovada vie ca oamenii pot trai si fara creier.Iar la comentariul cu mata m-am enervat deoarece uite ca ti-am dovedit ca o fiinta poate exista chiar daca tu nu o vezi dar stii ca exista. Cat despre faptul ca nimanui nu ii pasa de ce spun este valabil si pentru tine, nimanui nu-i pasa ca nu crezi in Dumnezeu, pe planeta asta nu stiu daca ar mai exista vreo 10 milioane de oameni care sa fie ca tine.
Pai ce dovada ai tu ca eu traiesc fara creier? Nu prea te pricepi la anatomia omului daca presupui ca poti trai fara creier.Iar asemanarea lui Dumnezeu cu o mama este extrem de gresit.
Tu de exemplu poti fi un robot programat sa raspunzi pe site.Dar avand in vedere nivelul tau de inteligenta sunt mai mult decat sigur ca ai fost nascut.Deci ai o mama.
Cat despre faptul ca nimanui nu-i pasa.Aici e diferit.Mie nu imi pasa ca tu crezi ca eu nu ar trebui sa traiesc pe aceasta planeta.Tu ai postat o intrebare iar raspunsul meu a fost relevat intrebarii tale pe cand tot ce ai zis tu la adresa mea a fost irelevant.
Hai mai enerveazate putin ca ma am fluturasi in stomac.
Nu ma enervezi deloc ba chiar imi provoci sila si vad ca tu nu esti destul de inteligent sa stii ce inseamna replici urate, iar cat despre creierul tau, cred ca e ca si nou avand in vedere ca nu prea il folosesti daca zici ca tu chiar ai, dar vezi tu Dumnezeu a creat oamenii cu o minte dar este peste nivelul tau de gandire sa iti dai seama ca ceea ce crezi este doar o prostie, si acum gata inceteaza ca mai am si altceva de facut ca deja ti-am dat prea multa atentie.
Imi cer scuze ca iti provoc sila nu a fost intentia mea.
Presupun ca tu esti mai inteligent ca mine. Spune-mi macar de ce.Zi si mie ce stii tu mai mult ca mine? Sau ce trebuie sa studiez ca sa ajung la nivelul tau. Serios acum chiar nu imi surade ideea ca, creierul meu sa stea degeaba macar sa ajunga la 10% din nivelul tau sa simt ca, gandesc.
Nu exista bai fratilor ati dat in mintea copiilor, cine va bagat in cap chestia asta...
dhooamne...
app neecky9 imi dai si mie o fundita te implor?
Daca cea din poza de la profilul tau esti tu iti dau funda
Dar oricum stai linistita ca eu am pus intrebarea asta fiindca ma uit mult la twilight si seman foarte mult cu taylor lautner
Dupa cum ti-ai scris numele si ce poza ai la profil poti pacali multi oameni
Nu exista varcolaci, dar sa stii ca exista vampiri! Nu ca in filme, dar au existat oameni palizi, cu colti, ce nu puteau sta la soare si de o rautate incredibila (deci nu exista vreun vampir propriuzis, sa se transforme in liliac, sa suga sanege) si restul sunt inventii.
Cred ca te referi la oamenii bolnavi care sufereau de porfirie.
Nu.
Licantropia este egala cu turbarea la om iar vampirismul este o boala in care omul nu poate sa asimileze vitamine minerale sau alte substante necesare corpului uman din alimente are nevoie de sange care nu necesita efort mare pentru a asimila substantele neceseare. sincer eu asa stiu de aceste lucruri
Niciodata nu a fost dovedit ca vreo maimuta de asta supranaturala exista. Ai crescut de-acum, mai lasa basmele.
Ei bine eu cred sigur ca extraterestrii exista si ce s-a dovedit ca exista ca sunt doar mic urme
Ii supraestimezi pe americani. Ma gandeam ca ar putea sa existe ceva, dar nu chiar asa cum vezi prin filme. Exista oameni lunatici, de exemplu.
Pai sa o luam logic. Ingerii, Demonii si Fantomele (Spiritele) exista. Varcolacii si Vampirii ar putea fi tot un fel de spirite. Fie bune, fie rele. Dupa cum stii, unii oameni au studiat demonii, aceasta stiinta numindu-se demonologie. Cea mai exacta dovada a existentei acestor creaturi este Lilith, demonul-vampir. Despre ea legendele zic ca ar fi fost prima sotie a lui Adam, pomenita o singura data in biblie, ea s-ar fi razvratit impotriva lui Dumnezeu si a sotului ei Adam. Izolandu-se departe de acestia, undeva unde demonii aveau acces. In acest fel intalnindu-l pe Satan. Iar apoi Dumnezeu i-a adus-o lui Adam pe Eva. Dar despre Varcolaci nu se zice numai lucruri rele, se zice ca de asemenea erau fiinte bune. Se mai zice si ca Demonii si Ingerii puteau lua forma acestor creaturi. Oamenii asociind in mod negativ Varcolacii cu Demonii. De asemenea se mai zice si ca unii Varcolaci ar putea fi chiar ingeri sau pazitori ai oamenilor. Precum in vechea legenda Geto-Dacica a marelui Lup Alb. Daca te intereseaza aceasta legenda dai click pe Google. Vei afa ca noi, Romanii, avem foarte multe in comun cu Marele Lup Alb.
Niciodată nu am încetat să cred că există tot felul de fințe în tot Universul am mai spus-o și o spun, niimic nu e imposibil. E doar opinia mea.
Ma nu se stie niciodata...eu mai cred in din astea cum ar fi big foot sau vampirii da serios nu se stie. si oricum nu americanii ar inventa ci chinezii, ca ei au facut si un caine golden retriver sa fie tigru(adica un caine cu blana de tigru) si un chow-chow sa arete ca un panda, deci nu se stie
Chiar! si poate superman exista, dar se ascunde dupa o pereche de ochelari de hipster. Si Pinochio! Doar s-a scris o carte despre el.
Nu ma credeti nebun, dar chiar eu mai am inca o muscatura de la nu stiu ce era dar inca o mai am pe piept nu mai doare, dar uneori ma simt rau desi mi-a mai trecut m-a muscat cand aveam 10 ani acum nu prea se mai vede
Dumnezeu sigur exista dar niciodata nu l-ai vazut deci asa poate fi si cu varcolacii.
Daca ar exista crezi ca ar mai exista animale in padure, nu ar fi mancate?
Si eu zic ca asta dovedeste ca nu exista.
Inca ceva pentru Coconutz daca Dumnezeu nu exista cine ar fi creat omul, crezi ca suntem maimite evoluate?!?
Da,deoarece au fost foarte multe dovezi gasite la adresa varcolacilor,vampirilor,fantomelor, etc. De ce sa nu creeze D-zeu si varcolaci sau din astea daca au creat diavoli si ingeri? Si eu nu stiu daca sunt varcolac sau ceva, deoarece si eu am foarte mult par pe maini, alerg foarte repede, imi place mult sangele si carnea, am un nas mare si nu pot dormi noaptea! Va rog funda!
Nu se stie niciodata. Poate exista dar nu in Romania.Cum spune si vorba aceea: Daca n-ar fi, nu s-ar povesti. Adevarat?
Eu una nu prea cred, dar din plictiseala am citit niste articole pe net care arata dovezi, cum ca au existat ...Pana la urma, daca exista, sunt si ei oameni, care dorm ziua si ies noaptea si care au nevoie de sange sa traiasca, cum noi avem nevoiede apa si mancare...
Eu Cred ca exista (Ex am fost de hallowen in vizita la cineva si am vazut un om cu cap de lup foarte paros pe corp si toti fugeau cine stie ce era
Si eu cred in dumnezeu si in ingeri dar ai tu dovezi ca exista?
Nici eu nu-s sigur ca exista dar intr-o seara am fost la munte cu familia, iar noaptea am iesit din cort si am vazut niste un=mbre foarte rapide oare ce or fi fost
Cine stie daca sant varcolaci uni zac ca is ca niste lupi pe doua picioare cu degete alti zac ca is niste lupi negri mari sau numa niste lupi mari da sa stii ca niste lupi mari o fost gasiti si cand zic mari zac mari mari ca in filmu ala saga amurg eclipse si ciupacabra ce inseamna in spaniola¨suge capra¨ pentru ca suge sange de capra e posibil sa fie sa fie creata de la mutatii iar vampiri poate totu o inceput de Vlad tepes oricum eu zic daca exista dumnezeu trebuie sa existe si lucrurile astea
Sa sti ca in primul rand nu se poate combina ADN-ul unui om cu al unui lup, deoarece trebuie ca ADN-ul sa corespunda si pentru cei cu IQ mai mic, explicatia este ca trebuie catel si catel, pisica si pisica etc. Si daca varcolacii exista, ei nu sunt cu adevarat blanosi, mari...Ei sunt altfel decat oamenii, adica mai rapizi, mai puternici, simt mirosurile, sunetele mai bine, adica un varcolac real se bazeaza pe abilitati de lup/caine. Sper ca te-am ajutat!
roxymaria întreabă: