| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Voi sunteți de părere ca scriitorul HG Wells credea in civilizații extraterestre, călătorie in timp și alte dimensiuni? Din filmele care s-au făcut după lucrările lui reiese ca el ori avea cunoștințe avansate despre fizica, matematica și știință, chimie, filosofie ori avea o imaginație foarte bogata! Eu consider ca el și mulți alți oameni de vremea aceea știau mai mult decât ni se spune despre Univers, lume, alte dimensiuni, trecerea de la faza materiala la faza spirituala, posibilități precum saltul in timp și asa mai departe! Sau dacă avea o imaginație atât de bogata cum a reușit oare el sa inveteze atâtea personaje și lumi? Părerea mea este ca el avea foarte multe teorii despre multe lucruri cât și despre posibilul viitor al omenirii dar se temea sa le spuna pentru ca pe vremea aceea era cenzura din cauza diferitelor opinii culturale și religioase ale lumii! Despre,, Războiul lumilor " s-a vorbit in repetate rânduri ca o posibilitate a ceea ce se poate întâmpla dacă am intra in contact cu o civilizație extraterestra avansata din Univers! Voi ce părere aveți despre toate aceste scrieri ale lui HG Wells și despre el in general? Credeți ca avea cunoștințe avansate in fizica, știință și filosofie despre care nu ni se spune?

5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Lasă teoriile astea și ia-ți bilet de autocar pentru Spania - îndată începe culesul căpșunilor.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Când te-am întrebat de asta ai spus ca nu știi!

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Acum știu - mergi urgent după bilet - căpșunile te așteaptă să le culegi.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Am întrebat cât tine un sezon și când începe sezonul căpșunilor in Spania

| chironescu a răspuns:

Nu e singurul care abordează astfel de teme: ute aici o listă de cărți asemănătoare: https://clubmistic.ro/2024/03/06/10-carti-despre-sfarsitul-lumii/