Foarte buna replica, nu ti-a intors-o, te-a pus in legatura cu tine si eu vad 2 chesti aici: o data sa faci tu! iar a doua ca sa vezi ceva adevarat facut din suflet e nevoie sa fi pe acea frecventa si sa iti muti atentia catre lucruri adevarate facute din suflet pentru ca sunt; tu ca femeie (om) poti face orice in Romania, ai putere sa faci orice; cand tu te schimbi, faci o schimbare, nu schimbi lumea, te muti intr-o lumea care exista deja si reflecta schimbarea ta; schimbarea se petrece in interior si apoi se reflecta in exterior, cand te uiti intr-o oglinda ca sa faci imgainea din oglinda sa zambeasca, mai intai zambesti tu si imaginea din oglinda va zambi si ea
Are mai multe sensuri dar daca ai spus si de deprimare cred ca se referea la exercitii de canto, adica devii solist vocal cu sensul de sex oral.De ce nu l-ai intrebat? Erai mai sigura.
Sa o sugi adica, dar a zis-o mai subtil cu un aer de masturbator vremelnic.
Ai vorbit cu persoana nepotrivita. Oricine poate face cam tot ceea ce-si doreste.Stii care e problema cea mai mare? LIPSA AMBITIEI SI A VOINTEI.
Ba se poate, nu vezi lepadaturile de la tv? Nu sunt doar siliconate si petarde pe ecran.Bine,poate sunt
Eu am afirmat ca ce sa fac eu in Romania ca femeie, nu am ce, iar discutia era acuzatoare la adresa lasilor scofalciti care nu schimba nimic.
IForgotMyNameAgain întreabă: