| eliaclodia a întrebat:

Vorbeam cu cineva si ii ziceam ca aproape nimeni nu reuseste sa faca ceva adevarat cu a mare, asa din suflet, in tara noastra. El se gaseste sa mi-o intoarca: ca ce fac eu? Ce sa fac eu ca femeie in Romania, vocalize? Despre deprimare?

Răspuns Câştigător
| Shammal a răspuns:

Foarte buna replica, nu ti-a intors-o, te-a pus in legatura cu tine si eu vad 2 chesti aici: o data sa faci tu! iar a doua ca sa vezi ceva adevarat facut din suflet e nevoie sa fi pe acea frecventa si sa iti muti atentia catre lucruri adevarate facute din suflet pentru ca sunt; tu ca femeie (om) poti face orice in Romania, ai putere sa faci orice; cand tu te schimbi, faci o schimbare, nu schimbi lumea, te muti intr-o lumea care exista deja si reflecta schimbarea ta; schimbarea se petrece in interior si apoi se reflecta in exterior, cand te uiti intr-o oglinda ca sa faci imgainea din oglinda sa zambeasca, mai intai zambesti tu si imaginea din oglinda va zambi si ea

5 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Are mai multe sensuri dar daca ai spus si de deprimare cred ca se referea la exercitii de canto, adica devii solist vocal cu sensul de sex oral.De ce nu l-ai intrebat? Erai mai sigura.

| CrazyTeenager a răspuns:

Sa o sugi adica, dar a zis-o mai subtil cu un aer de masturbator vremelnic.

nony
| nony a răspuns:

Ai vorbit cu persoana nepotrivita. Oricine poate face cam tot ceea ce-si doreste.Stii care e problema cea mai mare? LIPSA AMBITIEI SI A VOINTEI.

| FemeileFac70LucruriCartofisi69 a răspuns:

Ba se poate, nu vezi lepadaturile de la tv? Nu sunt doar siliconate si petarde pe ecran.Bine,poate sunt

| eliaclodia explică (pentru harciog):

Eu am afirmat ca ce sa fac eu in Romania ca femeie, nu am ce, iar discutia era acuzatoare la adresa lasilor scofalciti care nu schimba nimic.