Trece foarte repede. Parca ieri aveam 18 ani și acum am 28. De aceea, noi trebuie sa ne bucuram de fiecare minut alături de cei dragi pentru că pot veni momente când nu ii vom mai vedea, noi pe ei sau ei pe noi! Viata e prea scurta ca să o trăim în cearta și sa ne urîm unii pe alții.
Dar inainte nu era asa, asta de ii acum dupa pandemie, dupa 2020 mi se pare ca viata ii foarte rea si inainte de 2020 nu era asa
Cand te imbatranesti, te misti tot mai incet.
Din acest motiv simti ca, ce faceai cu 10 ani inainte intr-o ora, acum faci in 10 ore - ceea ce percepi ca timpul trece de 10 ori mai repede.
Adevărat, sincer, ma bucur doar atunci când dam timpul înapoi cu o oră, aș vrea să dau înapoi cu anii să repar anumite greșeli sau gândesc altfel, dar totul merge mai departe. Și la muncă când mergi și tragi tare zici ca ai muncit 1 ora și de fapt au trecut 5 minute iar pauzele de 30 de minute când te relaxezi zici ca durează de fapt 5 minute Îmbătrânim prea repede. Nu mai e ce a fost demult. Înainte vremurile erau altfel, când am mai avut noi temperaturi de 18 grade în luna ianuarie? Sunt multe de povestit.
Da,pare ca exista un fenomen de comprimare al timpului.
Ca idee, de aceea viata trebuie apreciată secunda, de secunda.
Clipesti odata si te trezești la 50 de ani.
Dupa aceea sa vezi ce ciudată perceptie a timpului vei avea.
anonim_4396 întreabă: