Nici mie nu pot să zic că imi place mereu să invatla istorie, dar mai mereu imi plaace fiindcă este ca o poveste si iau note bune.depinde in ce clasa esti.eu a 4-a de asta imi place.
pa!
Pai ma, depinde de caracterul omului daca el vrea sa exploreze trecutu are tot timpul la dispozitie.
Nici mie nu mi-a placut anul trecut ca luam numai 6-7 dar acum am luat 10 si am descoperit ca nu e atat de naspa cum era la inceput. ma enerveaza anii... atat!
Obisnuiam sa o urasc deoarece nu o intelegeam, dar intr-a 8-a, am zis da din greseala iar profu de isto striga catalogul sa vada cine merge la olimpiada, spunand da am fost obligata sa merg si am inceput sa invat si am invatat o groaza dar la un moment dat mi-am dat seama ca imi place si ca inteleg si eu ceva. Acum vreau sa ma fac arheolog ptc iubesc istoria. O uram inainte ptc nu incercam sa o inteleg dar datorita unei greseli am invatat sa o iubesc. Banuiesc ca asa e pentru toata lumea cand isi da seama ca "iubeste" o anumita materie sau o anumita meserie.Dar asta e doar parerea mea, tu nu esti obligat sa faci la fel:d.
Sincer sa fiu mie imi place . Sunt in clasa a VII-a si am numai note de 10 . Nu multa lume mananca paine pe meseria asta dar daca iti plc poti deveni profesor si in plus vei avea multa cultura generala
Da,mie imi place.
Nu o sa inveti niciodata istoria pana nu o sa intelegi cat de importanta este in viata noastra.
Spre exemplu o sa ai in viitor fel si fel de discutii cu fel si fel de oameni, si o sa te lovesti de discutii legate despre al 2-lea razboi mondial sau despre mitologie sau despre inventatori,etc si nu o sa stii sa spui nimic,nu o sa ai o parere,deci in concluzie tu nu o sa contribui cu nimic la acea discutie.
Nici eu nu stiu foarte multa istorie,cel putin istoria romaniei habar nu am,o urasc mi se pare penibila,insa imi place istoria internationala,imi place sa stiu cat mai multe despre inventatori,conducatori,razboaie,religii,traditii,etc.M-au ajutat mult in viata astea si o sa ma ajute mult in continuare.
Cea mai mare investitie este in cunoastere,are cea mai mare dobanda.
O viata fara cultura generala nu are nici un rost,este ca si cum ai exista insa nu ai trai.Ce rost are sa traim,daca nici macar nu stim pe ce lume traim, ce este in jurul nostru.
Este important daca vre-odata o sa vezi un tablou intr-un muzeu sa spui : "uite, asta este Salvador Dali" o sa fii privit cu admiratie.Nu o sa te admire nimeni niciodata pentru ca bei ca un porc sambata seara la discoteca, dar o sa te aprecieze multa lume de calitate cand o sa ai o cultura generala vasta.