Stii ce semnifica, semnifica faptul ca Madalin o sa moara curand. Insa visele nu au nicio valoare de premunitie, ele sunt doar o creatie a mintii tale, atata tot. Daca visele au o importanta atat de mare si chiar se adeveresc, atunci ar insemna ca zburam cu totii, ca vom cadea cu totii de pe un acoperis sau orice mai visam noi. O sa spui ca am luat totul literalmente, dar partea stanga a creierului tau se ocupa cu interpretari, chiar daca visul tau nu ar avea nicio relevanta, tu tot ai gasi una. Asta face creierul tau, incearca sa gaseasca tipare unde nu sunt, creeaza insemnatate unde nu exista.
Semnifica faptul ca subconstientul tau a luat cateva informatii din creier, le-a amestecat frumos intr-o salata, a asezonat-o cu cateva sentimente si temeri si ti-a servit-o pe post de vis. Atat si nimic mai mult. Visele nu au nimic premonitoriu.
Nu am spus c-ar fi o premonitie, nu cred ca merge asa, cu toate ca, cu cateva zile inainte ca bunica sa moara, am scris o poezie despre faptul ca va muri. In momentul ala nu mi s-a parut ciudat ci doar dupa ce a murit si mi-am dat seama ca nu prea avea sens ce am facut. Oricum, eu vreau doar sa stiu ce înseamnă mormântul ala ciudat...
In mod obiectiv nu inseamna nimic, dar pentru tine inseamna ce vrei tu sa insemne. Capata ce forma vrei tu sa aiba. Daca avea forma normala, tot te inspaimanta, un mormant inseamna moarte sau cel putin asa o asociem.