| DeeDee98765 a întrebat:

Vreau sa stiu ce se intampla cu visele. Adica daca pot influenta viata reala. Mi se intampla ceva. adica ceea ce visez noapte ..se intampla in realitate exact asa cum/unde visez.dar nu imdediat ziua urmatoare peste 2-3...N zile nu stiu precis cand dar se intampla. am mai citit articole cu ca e ceva diavolesc...vreau daca se poate sa-mi expicatii sau.daca stitii situri despre asa ceva. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Nu, visele nu au legatura cu viitorul, ci cu trecutul. Nu am sa-ti recomand site-uri, ci cartea Interpretarea Viselor -Sigmund Freud-carte ce explica foarte clar si frumos semnificatia viselor si originea lor.
Visele sunt manifestari mai mult sau mai putin mascate ale dorintelor/traumelor noastre, in mare parte cele refulate(adica cele pe care in mod inconstient ni le refuzam). Freud e de parere ca marea lor majoritate au o componenta sexuala.
Ce mai pot sa-ti spun e ca visele pot fi foarte greu de interpretat pana si de un psihanalist. Funda?big grin
App, daca intelegi bine engleza gasesti tot felul de filmulete pe youtube, cauta ``freudian interpretation``

5 răspunsuri:
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu mai citi.e plin de articole despre asa ceva.visele sunt poarta catre lumea astrala, o lume mai aproape de Divinitate.prin vise vedem ce urmeaza un viata noastra.nu e nimic rau, ba dimpotriva, vezi?

| 2dor4 a răspuns (pentru Oana92):

Bine zis.da, in mare parte asa e, sa citesti lucrarile lui Freud iti va modifica intr-un mod mai relevant perceptiile si perspectiva asupra psihicului uman

| ADBadea a răspuns:

Visele iti pot influenta viata intr-o oarecare masura, in nici un caz nu este ceva diavolesc (este o prostie pentru mine) visele noastre sunt inconstiente si inconstientul nostru lucreaza in timp ce visam, noi nu visam decat ceea ce cunoastem si nu este nimic diavolesc in asta, daca nu am sti nimic, nu am avea nimic in creier am putea visa, nu am avea ce sa visam.

http://www.descopera.ro/......espre-vise
Sa te lamuresti mai bine.

| ADBadea a răspuns (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Pai da, sigur este ceva ce nu ne putem explica, dam vina pe divinitati, pe miracole si pe alte prostii.

| sebyse a răspuns:

Visele sunt din multimea gandurilor dar sun rare vise care iti arata secvente din vitor si ingeneral peste vreo ca-ti va ani