| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Daca un om ar dezgropa un pergament extraordinar de vechi pe care sa scrie "Pergamentul Adevarului"( intr-o limba straveche sau ceva), ce credeti ca ar fi scris acolo?

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Poate ar scrie aşa: Adevărul e că nu ştie nimeni care e adevărul

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Ceva indescifrabil. Poate o poveste despre cat de reala este existenta unei divinitati de care nu a auzit nimeni.

| RoCkKiD a răspuns:

Ceva intre AC Recas nu e Poli si FCSB nu e Steaua. Nu-s sigur.

| johnnny123 a răspuns:

Probabil "Yeeeee" într-o limbă pre-sumeriană.

| Sn4k3 a răspuns:

Adevarul

| Razvan1lol a răspuns:

Despre Dumnezeu, Zei, Extraterestii, Cum s-a creat lumea " din nimic" etc. Chesti din astea care nici acum nu exista un raspuns concret, doar " crede ceea ce auzi "

| Tyberiu2000 a răspuns:

Cel mai probabil ar scrie ce credeau cei care l-au scris că e adevărat. Ar scrie despre cum credeau ei că au s-a creat lume, despre profeții sau miracolele pe care le credeau ei atunci adevărat etc... Nu ar trebui să fie crezut, deoarece și eu acum pot să pun pe un caiet tot ce cred eu că e adevărat și să îl numesc "Caietul adevărului", dar asta nu l-ar face un adevăr absolut. Lumea se schimbă, crezurile vechi dispar, apar lucruri din ce în ce mai certe, dar încă nu avem tot adevărul din lume pentru ar scrie. Pe scurt, nimic nu poate fi concret încă...

| Yee explică (pentru johnnny123):

Yee!
As vrea eu sa fie asa!

| T0T a răspuns:

Cred că limba aceea nu ar fi pe deplin cunoscută și înțeleasă și majoritatea ar interpreta complet diferit ce e acolo și s-ar forma un val de secte din câteva crezuri legate de ce e acolo și de asemenea vor deveni o grămadă de oameni sceptici și nu am rezolva nimic.(cam ce s-a întâmplat cu Biblia sau alte religii, ai descris oarecum realitatea).