| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Deci, de ce apar momente cand ninge excesiv sau puternic in regiuni in care nu ar trebui, desi planeta se incalzeste?

9 răspunsuri:
| Bisbiavatar12 a răspuns:

Probabil aparatelor de manipulare a vremii.

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Sau tehnologiei mai bine zis

| KanekiMalai a răspuns:

Pentru ca noaptea e mai frig ca afara

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Bisbiavatar12):

Aparate de manipulare a vremii? Exista un frigider mare undeva in Sahara?

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru suntserios):

M-am corectat din cate observi. Te poti interesa si tu pe internet.

| drutzix a răspuns:

Nu din cauza 'aparatelor de manipulare a vremii' dupa cum spun geniile de pe aici.

Planeta se incalzeste asta rezulta intr-o dereglare a intregului sistem climatic.
Un exemplu ar fi Curentul Golfului, acesta incalzeste Regatul Unit, Irlanda si parti din Europa de nord rezultand in temperaturi mai mari. Daca temperatura creste Curentul Golfului se opreste si asta rezulta in scaderea temperaturii in aceste tari.

| 2007teen a răspuns:

Din cauza pozitiei soarelui fata de pamant. Si cauta pe net ceva de genul "Solar minimum/ Solar maximum", stiu ca perioada de 2018 atinge un solar minimum mai mare ca niciodata. Tine de geografie, personal nu cred in haarp si alte teorii ale cospiratiei.
Succes!

| relian a răspuns:

Nu-i nimic deosebit, momente din astea au fost probabil dintodeauna, nu-i vorba de nici o incalzire.Incalzirea nu consta in temperaturi stiu si eu gen vara iarna laughing este vorba de 2-3 grade sau poate mai putin la nivel global.E vorba de circulatia curentilor de aer mai degraba decat de incalzire sau alte povesti.Omu cand nu pricepe ceva repede alearga sa gaseasca un motiv,chiar daca e poveste sa stie el ca gata a gasit explicatia laughing.De ce nu se mai aude nimic de gaurile din stratu de ozon?laughing gata sau linistit, a venit unia au dat explicatia si le-au inchis gura, acu au gasit altceva incalzire globala cand de fapt afara e frig de iti trmura chilotii pe tine laughing Sunt unia care iau banii degeaba doara dand din gura si culmea astia sunt in fctii, de la astia pleaca tot felul de povesti, stau in birouri si masluiesc sau rastalmacesc ce altii se chinuie sa afle pe teren, eu asa zic ca stau lucrurile laughing

| TheWisest a răspuns:

Pentru ca vantul puternic duce ninsoare in zone nebanuite