anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Zici că ar trebui să discuți cu o persoana pentru care ai o oarecare simpatie? Chiar daca nu ați vorbit vreodată? Pe care ai văzut-o și ai căpătat sentimente ( am mai pus întrebări, iubirea) sau sa o lași să treacă? Adică nu poți să oferi ceva material, financiar, cunoștințe, pare că nu suntem pe aceași unda, și mna e doar atracție fizică involuntară? Cum ar trebui sa fac? Nu vreau să mă bag din cauză că poate nici nu va răspunde și am o oarecare lene in a socializa cu cineva, consuma energie... Chiar nu știu ce să fac și nu mai vreau să sufăr din iubire, nu îmi place sentimentul pe care îl am acum, la început a fost ok, a părut ok dar acum pur și simplu nu mai suport asta, vreau sa scap

3 răspunsuri:
| unvecin a răspuns:

O lași să treacă.

Folosești timpul într-un mod util. Poate mai sunt cărți faine de citit, proiecte de realizat, lucruri de inventat sau de descoperit.

Altfel irosești și timpul celuilalt. O să afle cândva că de fapt știai de la început că nu sunteți pe aceeași lungime de undă... Cum o să te simți după?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru unvecin):

Mda dar cand persoana aia se izbeste (la propriu) de mine gen cade pe scari, cum sa o las sa treaca? cum pot sa ignor asta daca o vad zilnic? suna tentant. dar totusi nu mai vreau sa sufar din iubire.

| unvecin a răspuns (pentru anonim_4396):

Poți liniștit. Trebuie doar să încetezi să te gândești la ea ca un la un obiect.

Fata are părinți. Are poate frați, surori. Aparține cuiva.
Pune-te în locul ei, pune-te în locul cuiva din familia ei, încearcă să vezi treaba asta din punctul de vedere al tatălui ei, de exemplu.

Ți-ar plăcea ca fiica ta să fie abordată de un băiat doar pentru că nu știa cum să-și vadă de treabă?

Oamenii sunt ființe. Simt chestii. Se rănesc. Încearcă să ții cont de asta. Cu cât ții cont de ceilalți mai mult cu atât vei avea o viață mai utilă și mai fericită.