anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1.Poti sa-ti maresti versiunea ANDROIDUL de pe smarphone? Adica eu am android 2.3.5 si l-as vrea de 2.3.6 sau 2.3.7. Exista vreo modalitate? 2.Cum pot face sa-mi traiasca bateria mai mult!

FUNDA! happy

8 răspunsuri:
| Eviix a răspuns:

Dai la actualizare... Dai luminozitatea mai mica.

| crystynel97 a răspuns:

Poi ca sa iti maresti androidul trebuie sa primesti actualizare, asa tu singur e cam greu si risti să il strici. Tine luminozitatea mai mica eu o am la 20%.

| Dudu521 a răspuns (pentru Eviix):

Unde la actualizare?! Ce raspuns straight face! Mda... mersi pentru nimicwinking Dai la actualizare *_*

| Eviix a răspuns:

La setari! -.-

| OaieBlonda a răspuns (pentru Dudu521):

Setari-Despre telefon- Actualizare soft. happy

| sltlp a răspuns:

1. Ce telefon ai? Vezi daca ai o actualizare ed soft. E posibil sa gasesti si versiuni neoficiale, dar pot sa apara probleme, iti anuleaza garantia, iar daca nu stii bine ce faci, poti defecta iremediail telefonul.
2. Dezactivezi wifi/sincronizari/dai luminiozitatea mai mica/daca nu folosesti internet, setezi telefonul sa folosesca doar retele 2g.

| AndreiDr a răspuns:

Domnule, mai intai precizeaza marca si model telefon.
Daca e Samsung se poate actualiza usurel dar riscant.

| Gabi05 a răspuns:

Daca telefonul nu are update oficial, nu merita sa bagi porcari in telefon si sa pierzi garantia.
Lasal asa cum e acum, ca daca ii dai android mai mare nu rezolvi nimic. Apropo, se da update din recovery mode nu din actualizare.