| Lightdark a întrebat:

~269 PPI 450 nits este ok la 6.56 inch? Adică pe scurt se va vedea pixelat imaginea telefonului? Dar 400PPI

Răspuns Câştigător
| stefstefansteff123 a răspuns:

Rezoluția ecranului unui dispozitiv nu este determinată doar de densitatea de pixeli pe inch (PPI), ci și de alți factori precum tehnologia ecranului, calibrarea culorilor și calitatea generală a afișajului. În general, o densitate a pixelilor de aproximativ 269 PPI pentru un ecran de 6.56 inch ar trebui să ofere o imagine destul de clară și detaliată.

Cu toate acestea, nivelul de luminozitate (nits) joacă, de asemenea, un rol important în vizibilitatea în diferite condiții de iluminare. O valoare de 450 nits este destul de bună și ar trebui să asigure o vizibilitate decentă în condiții de lumină mai puternică.

Comparativ, un ecran cu 400 PPI poate oferi o imagine puțin mai clară datorită unei densități mai mari de pixeli, dar diferența poate să nu fie foarte evidentă în practică. Este important să luați în considerare și alte caracteristici ale ecranului și să țineți cont de preferințele personale în ceea ce privește calitatea imaginii.

În concluzie, un ecran de 6.56 inch cu o densitate de pixeli de aproximativ 269 PPI și o luminozitate de 450 nits ar trebui să ofere o experiență vizuală acceptabilă, iar imaginea nu ar trebui să pară pixelată în mod evident.

8 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Zi ce telefon e, sa îți zic daca e sau nu bun.

| Lightdark explică (pentru Hyperion7):

Samsung Galaxy A14 vreiam dar cel de la Altex a spus că au fost câteva modele ce au avut probleme cu bateria și și mi-a recomandat Nokia G42 sau Nokia G22 dar nu știu ce să zic de vreo 4 zile nu mă duc decât la Altex și vreau să găsesc ceva diferențe la acele modele nu am găsit nimic eu așa am făcut hotspot wireless de pe telefonul meu și am testat difuzorul se aude foarte foarte tare chiar mai tare decât Nokia G42 bateria nu știu cât ține deoarece telefoanele se incarca permanent au mufa de alimentare și nu e voie sa o scoți din telefon gen e ca o măsură de securitate anti-furt

| Lightdark explică (pentru stefstefansteff123):

La multi ani! Ok mulțumesc deci 269 PPI nu e deloc rău la 6. 56inch

| Hyperion7 a răspuns (pentru Lightdark):

Are o conștiință A14, sa știi că nu e foarte strălucit.
Da, ce zice colegul e adevărat însă mie unul cel puțin display-ul lui A14 afișează culori șterse,e lunguieț și subțire și nu e chiar atât de fâșnet, mai ales când vine vorba de aplicații mai grele precum jocuri sau Facebook, Messenger, acum, cum crezi
Bafta!

Ok deci să mă incadrez spre Nokia? Care model G42 sau G22?

Eu personal nu aș merge nici pe Nokia, care e bugetul și ce cauți mai exact la un telefon?

Pai caut ceva mai nou 50 mpx sau 64 5000 MAH încărcare rapidă 20W sau mai mult cu sau fara mufă de căști IPS LCD 6.5 inch eu acum am tot un Nokia G20 mai exact îl am din 2022 2021 mai exact 31 decembrie bateria încă mai ține câteva ore 6 ore cu luminozitate la maxim dar e puțin în comparație cu unele modele care pot să țină și 1 zi întreagă de utilizare normala in trecut ținea și aproape 2 zile cum promisese Nokia nu chiar 2 zile dar ținea 1 zi jumătate as căuta ceva cu android 13 sau 14 eu nu sunt un fan Nokia dar telefonul asta chiar m-a ținut bine chiar nu mă așteptam să mă țină atât de bine ținând cont că înainte de a-l avea am avut un ZTE care s-a spart la nici 1 metru și după 3 lumi nu ii mai funcționa touchscreen de nici cei de la service GSM nu mi-au putut recupera pozele

Mhm,înțeleg ce spui.
Daca îți permiți, ti-l poți lua pe el
https://www.emag.ro/......D67SV6MBM/
Din ce vad, își merită toți banii