| Kufu95 a întrebat:

Această întrebare se adresează doamnei Cristina care este admina site-ului. Dumneavoastră știți că de câteva zile nu se poate confirma că sunteți robot, dacă cineva vrea să vă trimită un mesaj prin contact? Dacă o cunoaște cineva pe doamna, vă rog să îi arătăți întrebarea mea.

20 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ai dreptate EROARE pentru proprietarul site-ului: cheie de site nevalidă

| gabicoo a răspuns:

Nu există nici o doamnă Cristina. E un grup foarte restrâns de persoane care folosește acest nume. Unii dintre ei sunt și useri aflați pe primele locuri din clasamentul general. Este concluzia mea după zece ani de activitate pe TPU. Poate mă înșel dar nu cred.

Aștept și eu o reacție la problema ridicată de tine. Și sper ca reacția să nu fie doar ștergerea întrebării tale sau a postării mele.

| Mindfulness a răspuns:

Eu cred că Violeta e admina, de aceea ea nu poate fi suspendată niciodată. S-a făcut petiție contra ei și nici măcar așa nu s-a putut. Ea este zeu aici pe TPU.

| Kufu95 explică (pentru Mindfulness):

Dacă este așa, în acest caz eu mă voi retrage de pe site, voi mai pune întrebări ocazional, dar să mai mă uit să îmi dau interesul ca la început, nu o voi mai face, nu mi se pare corect să văd mai tot timpul răspunsuri inutile și cu caracter să jignească alte persoane și să nu se ia nici o măsură.

| LisaJulie a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu am ignorat-o și am sfătuit mai multe persoane sa o facă și nu mi s-a întâmplat nimic

| darrio2007 a răspuns:

Poti trimite e-mail ca să fii sigur că iti va vedea părerea.

| Mindfulness a răspuns (pentru LisaJulie):

Va zic eu că ea e admina laughing dar mai sunt, nu e singura, dar ea e regina happy

| Mindfulness a răspuns (pentru Kufu95):

Nu știu, e doar o presupunere!
Și așa nu mai are farmec de mult indiferent cine e admin, nu se mai dau nici răspunsuri apreciate de editori, nici nu se mai desemnează userul anului! Este o umbră a tot ce era atractiv aici, un platon!

Eu o ignor cum îmi fac cont nou laughing din start!

| LisaJulie a răspuns (pentru Mindfulness):

Dacă ea ar fi admina ar putea suspenda o persoana imediat ce o jignește sau o contrazice! De asemenea putea suspenda pe oricine o contrazice

| Neimportant a răspuns:

Sunt din 2011 aici. A fost la un moment dat multa activitate pe aceasta platformă, răspunsuri coerente, chiar aveai ce învața. Erau și utilizatori amuzanți, și utilizatori care te călcau pe nervi. Înainte de a părăsi acest site, am prins-o pe Alexandra. Ea avea grija de postări și de multe altele. Înainte erau recompensați utilizatorii care răspundeau și ajungeau pe primul loc, se oferea titlul de Expert al anului, se organizau concursuri frumoase, era altfel. Iar referitor la Violeta, aceasta femeie a crezut că i-am dat Nefolositor la un răspuns deși eu îi dădusem Folositor. chiar mi se păruse ok, dar mi-am dat seama că e genul de femeie cu 100 pisici care vrea doar sa tricoteze pentru nepoții altora, o femeie care sta vara in parc și înjură copii care fac gălăgie sau sparg seminte-n conuri de hârtie. Nu cred că e admina, e doar un minus al site-ului, e ca un nod în gat. Păcat de restul care nu au nicio vina și întâlnesc în calea lor acest om certat cu oglinda. Nu știe să se vadă pe ea. Curand eu zic că TPU se va închide.

Nu îi permite propriul regulament laughing propriul ei Matrix ce o tine captiva.

| Kufu95 explică (pentru LisaJulie):

De asta nu cred nepărat că ar fi ea admin. Acum rămâne de văzut.

Sau e neam cu admina și de aia nu o suspenda! E imposibil de suspendat acest user violeta din coceni!

| Kufu95 explică (pentru gabicoo):

Nu cred că va fi ștearsă întrebarea sau răspunsul tău, vedem ce se va întâmpla când trimiți mesaj la contacte, acolo mă interesează.

| gabicoo a răspuns (pentru Kufu95):

Mi-au șters toate răspunsurile și comentariile mele de la întrebarea ta. În afară de acesta. Celelalte i-au deranjat așa de tare încât le-au șters in timp record. Au rezistat maxim 2-3 minute. Altă dată rezistau mai mult.

| Kufu95 explică (pentru Neimportant):

Nu știu de faza cu recompensele, nu mă interesează, nu vreau să primesc nimic pentru răspunsurile pe care le dau, eu am intrat mai mult aici să interacționez cu lumea, faptul că site-ul a ajuns așa, chiar mi se pare trist, eu sper să revină la ce a fost înainte. Cât despre Violeta are faze din ce am observat când vrea să dea răspunsuri cum trebuie și poc... la unele o vezi că începe să zică că copilul care pune întrebarea merita este răsfățat și merită bătut de părinte, că o fată este prostituată, dar în întrebare nici nu există așa ceva care să denote asta sau să o fi cunoscut-o ea în realitate, cum nu vrea să păstreze nici o legătură cu cei de pe site, că bărbații scunzi nu sunt cei cu care are ea fantezii și că nu merită iubiți, că bărbații gay sunt popo, oricum comentarii homofobe ca să o spun mai pe scurt. Nu o cunosc în realitate, nu pot să îmi dau cu părerea despre viața ei personală, dar la ce răspunsuri lasă... nu știi ce concluzie ai putea trage.

| Kufu95 explică (pentru RAY):

Despre asta vorbesc.

| Kufu95 explică (pentru Neimportant):

Și eu am primit nefolositor la unele răspunsuri și e ok... poate oamenii au considerat că am dat un răspuns eronat, nu e o nici o problemă. Dar să faci cuiva observație pentru așa ceva că i-ai marcat răspunsul în maniera aceea? Mi se pare cam ciudat... cam asta confirmă faptul că de ce blochează pe oricine care nu este de acord cu ea și că ea răspunde aici pentru puncte, trist. ce să zic, să vezi ce s-a întâmplat înainte să mă blocheze că nu am fost de acord cu un răspuns pe care i l-am dat la ce a dat ea.