Daca ai acces la un calculator, introdu cardul respectiv iar daca-ti apare mesajul "Do you want to fix removable disk?" Apesi "Scan and fix ( Recommended)".
Daca fisierele nu apar nici dupa acest procedeu inseamna ca s-au corupt datorita intreruperii bruste cu alimentare a cardului ( ex. utilizarea cardului cand bateria este aproape goala prin inregistrari video, copiere de fisiere etc.).
V-a trebui sa-l formatezi ( fast format) dupa care sa folosesti un software dedicat recuperarii de fisiere- gasesti pe net destule, cu bani ori gratuite.
Altă problemă... , Aseară când am încercat să mut toate cele 450 de melodii de pe laptop înapoi pe pe card, nu s-au mutat toate. Dintr-un procent de 100%. Procentul de transfer a urcat doar până la 30% și apoi s-a blocat, toată noaptea l-am ținut așa deoarece crdeam că se vor transfera într-un final, însă... Nu. A rămas tot blocat.
Ce marcă este cardul tau de memorie? Nu cumva e din ala noname cu capacitate falsă? Cel mai probabil pe cardul respectiv au aparut sectoare defecte (bad sectors), pe care nu mai pot fi stocate informații. Am avut si eu un card de 32GB intr-o cameră de bord auto si a prezentat fix acelasi fenomen, din 32GB, puteam folosi vreo 300 MB, adică nici macar 1 GB din capacitatea totală.