Simplu:
intri in folderul mozila apoi gasesti uninstal, il stergi si bifezi sterge toate malwerele apoi intri pe explorer si il instalezi
sau
poti instala abd dar acesta iti face sa mearga mai greu te scapa de probleme
Adica sa renunt la mozilla. Ma obligi sa pun o alta intrebare. Care este cel mai bun browser? Oricum iti dau funda, dar ce imi recomanzi?
Iti recomand google chrome dar si mozilla e destul de bun.am impresia ca "mananca " mai putine resurse decat chrome. oricum si chrome si mozilla au niste tool-uri (extensii).cel mai bune e adblock iti blocheaza toate reclamele, e gratis bineinteles.
Stergel ca nu ie asa bun dupa ce i-a facut update-uri noi, iti recomand opera ie genial.
Mi s-a intamplat si mie. Downloadeaza adb ( adblock ) si nu o sa mai permita sa se deschida reclame... jocuri, etc, Sper ca te-am ajutat. :* Nu sunt genu care cere fundita :*
Adblock nu le blocheaza. L-am instalat si acum in timp ce scriu mi s-a mai deschis o pagina. Va intereseaza ceva despre green coffee?
Am reusit sa observ ca atunci cand se deschide pagina, intai apare adresa "www.openadserving.com" si dupa doua trei secunde apare adresa paginii cu reclama/anuntul.
Am reusit un c c t. Am aflat ca e un virus, dar nu stiu cum sa scap de el. Am incercat metodele simple (ce am gasit pe google) dar nu vrea sa dispara. Ramane doar metoda cu ciocanul infipt in laptop? Nu prea ma pricep.
Iti dau trei funde, ma pis pe ele. Am sters/dezinstalat o gramada de fisiere, programe, chrome-ul, mozilla si am acum "opera", care e orice numai opera nu e. Eu nu inteleg de ce folosesc astia in descriere cuvantul viteza, mozilla merge de patru ori mai repede. Ia-ti funda si spanzura-te cu ea.