Hirens boot CD recomand. Sau incearca o alta copie de Windows. Problemele de genul asta se intampla din cauza problemelor din HDD.
Intra in BIOS si dezactiveaza atat placa de sunet cat si placa de retea. E posibil ca una dintre ele sa fie stricata si instalarea se bocheaza atunci cand windows ul incearca sa puna driver pentru una dintre ele.
Poti sa faci pe rand chestia asta sa vezi exact care placa iti face probleme.
De obicei am intalnit probleme la placile de retea incorporate.
Pentru alte lucruri interesante despre calculatoare viziteaza si: http://www.tutorialepc.ro
Probleme la CD ROM sau la Hard disk. sau poate se instaleaza mai greu pe el. Ce configuratie are?
Are 768 rami (DDR1),Placa video 256 si HDD-80 gb Single Core 2.6 si cam atat stiu chiar nu stiu ce sa zic, as crede ca sunt probleme la hdd dar nu sunt sigur
In primul rand windows 7 nu iti va merge fiindca iti trebuie minim 1Gb de ram. Formateaza hard diskul cand instalezi windows XP iar daca si asa sunt probleme ai putea folosi Hirens Boot CD sa faci o scanare a hard diskului pentru a gasi si repara Bad-urile de pe el.
L-am formatat si cu quick format si format long, am sters si partitiile care le aveam am facut 2 partitii noi dar tot degeaba... tot se bloca
Hirens boot CD recomand. Sau incearca o alta copie de Windows. Problemele de genul asta se intampla din cauza problemelor din HDD.