| Razvankuki10 a întrebat:

De ce cand instalez windowsul pe un PC mai vechi, se blocheaza cand mai sunt vreo 35 minute ( la winows xp) iar cand incerc sa pun windows 7 se blocheaza la partea cu "completing instalation", de ce? Care este problema?

Răspuns Câştigător
| Blade82 a răspuns:

Hirens boot CD recomand. Sau incearca o alta copie de Windows. Problemele de genul asta se intampla din cauza problemelor din HDD.

5 răspunsuri:
| Blade82 a răspuns:

Probleme la CD ROM sau la Hard disk. sau poate se instaleaza mai greu pe el. Ce configuratie are?

| Razvankuki10 explică (pentru Blade82):

Are 768 rami (DDR1),Placa video 256 si HDD-80 gb Single Core 2.6 thinking si cam atat stiu big grin chiar nu stiu ce sa zic, as crede ca sunt probleme la hdd dar nu sunt sigur straight face

| Blade82 a răspuns (pentru Razvankuki10):

In primul rand windows 7 nu iti va merge fiindca iti trebuie minim 1Gb de ram. Formateaza hard diskul cand instalezi windows XP iar daca si asa sunt probleme ai putea folosi Hirens Boot CD sa faci o scanare a hard diskului pentru a gasi si repara Bad-urile de pe el.

| Razvankuki10 explică (pentru Blade82):

L-am formatat si cu quick format si format long, am sters si partitiile care le aveam am facut 2 partitii noi dar tot degeaba... tot se bloca straight face

| jabiilord a răspuns:

Intra in BIOS si dezactiveaza atat placa de sunet cat si placa de retea. E posibil ca una dintre ele sa fie stricata si instalarea se bocheaza atunci cand windows ul incearca sa puna driver pentru una dintre ele.

Poti sa faci pe rand chestia asta sa vezi exact care placa iti face probleme.
De obicei am intalnit probleme la placile de retea incorporate.

Pentru alte lucruri interesante despre calculatoare viziteaza si: http://www.tutorialepc.ro