| Razzvan5444006644 a întrebat:

AJUTORR, am observat in dimineața asta ca am plusul de la tik tok(acela pe care apesi ca sa faci un clip) in ecranul telefonului,am dezinstalat aplicatia dar nu a mers,efectiv e blocat,nu prea se vede dar daca dau pe o imagine alba il poti observa clar,am auzit ca am "pixeli arsi " sau ceva de genu din cauza tik tokului, chiar nu inteleg. Stie cineva cum as putea rezolva si cum as putea preveni sa nu se mai întâmple, va rog?

Răspuns Câştigător
| literallythesamebruh a răspuns:

Salut! Da, este vorba de burn-in, sau "pixeli arși". Poți încerca să te uiți la videoclipuri speciale pentru a elimina acel burn-in de pe ecran, există chiar și aplicații dedicate. De obicei, 20-30 de minute în aceste videoclipuri/aplicatii ar trebui să alunge asta, depinde de gravitate. Oricum, doar asta nu îți poate afecta display-ul, momentan. Panichează-te atunci când o să vezi o nuanță roșie în orice aplicație ai fi. Totuși, este foarte puțin probabil. Uite câteva sfaturi pentru a evita burn-in-ul:
- limitează timpul petrecut pe anumite aplicații sau scenarii ce difuzează conținut static
- redu luminozitatea de câte ori este posibil
- folosește dark mode
- reglează culorile ecranului astfel încât să fie o idee mai reci
- activează funcția specială de shift a pixelilor la fiecare 10 minute (nu multe telefoane au asta).

4 răspunsuri:
| MotoBlitz a răspuns:

Ce telefon ai? Primul pas este să dai restart la telefon.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ar fi intelept sa limitezi pur si simplu timpul petrecut pe tiktok, atat pentru binele tau cat si cel al telefonului.
https://androidayuda.com/......or%C8%9Bi/

| Razzvan5444006644 explică (pentru MotoBlitz):

Motorola edge 20

| Razzvan5444006644 explică (pentru literallythesamebruh):

Sa trăiești, a mers