| amyana a întrebat:

Ajutorrr
nu mai are sunet calculatorul
zice ca nu e instalat sunetul
fundita

Răspuns Câştigător
| CiocanN a răspuns:

Verifica daca ai bagat unde trebuie mufa de la casti sau boxe. daca nu vrea nici asa si daca ai windows 7, da un restart pentru ca acest windows isi cauta si isi face singur update-u-ri-le. in caz ca nu merge nici asa incearca un driver realtek sau vezi de la ce firma este placa audio si cauta un driver dupa denumirea ei. Spor!

11 răspunsuri:
| AIeXxX a răspuns (pentru CiocanN):

Frate, asta-i fata nu stie ce-i aia driver

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai descarca driverul pentru sunet si instaleaza-l.

| CiocanN a răspuns (pentru AIeXxX):

Sunt fete care rup programarea si se pricep si la partea tehnica. nu le poti pune pe toate intr-o oala. plus de asta, asa inveti: intrebi, deschizi si te uiti, strici, repari... asa se invata. nimeni nu s-a nascut invatat. daca o pot ajuta o ajut. nu conteaza daca este fata sau baiat.

| AIeXxX a răspuns (pentru CiocanN):

Ho ho frate am zis o duma ))))
nu am zis ca-i proasta sau ceva de genu

| NAT0 a răspuns (pentru CiocanN):

De acord cu tine, dar dacă vine și întreabă aici un lucru de genul ăsta (minor), e clar că nu se pricepe. Eu i-aș recomanda să descarde 3d chip și să descarce si instaleze tot ce scrie că are nevoie acolo. sunt lucruri foarte simple și nici nu o pui s-o caute pe tot internetul după driverul specific.

| CiocanN a răspuns (pentru NAT0):

Sau asa...dar mie sa nu se incurce. ii puteam recomanda si PC Wizard pentru aflarea modelului de placa audio, dar am zis sa nu o naucesc si sa fie cat mai simplu

| amyana explică (pentru AIeXxX):

Stai calm pisi ca stiu mai multe in domeniul IT decât tine sunt la facultate pe acest profil doar ca nimic din ce am încercat nu a mers si am zis sa va întreb pe voi poate poate

| amyana explică (pentru CiocanN):

Modelul de placa il știam deja dar... Multumesc

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru amyana):

Vai ce rusine mi ar fi sa fiu la citez
"sunt la facultate pe acest profil"

si sa fac afirmatia asta
"zice ca nu e instalat sunetul"

de ce va place sa mintiti?

| AIeXxX a răspuns (pentru amyana):

Crezi ca eu nu invat domeniul IT laughing
nu cred ca stii mai multe ca mine,.,.

| AIeXxX a răspuns (pentru amyana):

Crezi ca eu nu invat domeniul IT laughing
nu cred ca stii mai multe ca mine,.,.
plus la asta, cum sa stii mai multe din IT cand nu poti rezolva o problema cu sunetul.