| UPCTest a întrebat:

Am 2 placi Ram de 1GB DDR2-333MHz fiecare, am mai comandat 2 placi de pe net cu cate 1GB - 800MHz, problema vine acum...(Max Bandwidth e de 667 MHz)

1.)O sa mearga placile toate 4 (daca le pun pe alea cu 800MHz primele)? daca da la ce nivel?

2.)Daca max Bandwidth e de 667 MHz cele 2 placi cu cate 800 MHz o sa functioneze sau nu?

Răspuns Câştigător
| AdrenalinTm a răspuns:

Nu asculta de Jipalaughingala nu are habar de el
in primul rand placutele nu trebuie sa le pui primele astea noi
in primul slot bagi aia de i giga 800 mhz
in urmatoul slot bagi aia de 1 giga 300 mhz si tot asa urmatoarea de 800 mhz si ultima de 300 mhz si o sa iti mearga
si rami nu proceseaza date rami sunt
mecanism de reţinere a datelor ce pot fi utilizate de un echipament electronic. memorie cache
si nu uita daca ai sistemul de operare adica windowsul pe 32 de biti nu o sa tii citeasca puneti windowsul pe 64 de biti daca vrei sa cii citeasca pe toti 4

8 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Vor functiona toate placutele pe 667 mhz. Cele de 800 vor cobora la 667.

| UPCTest explică (pentru Jipa95):

Multumesc, asa ma gandeam si eu dar nu eram sigur, placutele de 333MHz o sa proceseze mai greu datele.

| AdrenalinTm a răspuns (pentru AdrenalinTm):

Daca are 800 mhz nu inseamna ca citeste datele înseamnă că într-o secundă polaritatea tensiunii trece de la plus la minus daca are 300 Mhz inseamna ca face plus minus plus minis de 300 de ori pe secunda
daca ai alte intrebari asteptlaughing

| UPCTest explică (pentru AdrenalinTm):

Stiu ca nu ruleaza windows de 32bit pe toti 4, fac scoala de It dar in primul an învăț doar Programare, Css, HTML, C# etc. Stiu sa construiesc un Pc din bucăți dar Ramii nu ma interesează asa mult si cu procesarea datelor ma refeream la alt cv. Ms de raspuns

| AdrenalinTm a răspuns (pentru UPCTest):

Pai eu am termint facltate IT si sa stii ca prea mult nu am invatat de acolo ce inveti u din mers aia e restul ce te invaa la scoala e de pe pentium 4

Eu fac liceul si facultatea impreuna in viena... Am avut un laptop bun Asus quadcore i7, 2Gb GPU, 8Gb ram si s-a ars saptamana trecuta mainboard-ul... As mai avea o intrebare, se potriveste un GPU Nvidia GT720 2GB (DDR3) la mainboard Hewlett-Packard 0AA8h? Ca nu am gasit specificatiile tehnice pe net

| AdrenalinTm a răspuns (pentru UPCTest):

Pai si de ce nu iai facut placa de baza? o duceai la un depanator si poate tio facea sau chiar la scoala la profu de elevtronica
sunt niste aparate destul de mari si robuste care verifica piese elecronice
acuma daca gasesc si eu date tehnice despre ele dar in general numarul de pini trebuie sa fie egal si merge

E posibil sa se fi ars si celelalte bucati, e de la incarcator... A facut un scurt, cand vin acum de sarbatori il duc la reparat caci aici imi cere in jur de 50€ doar sa il deschida si sa imi spuna ce are