| maricel a întrebat:

Am avut contul facebook virusat, iar acum cand vreau sa intru imi apare: A aparut o problema...Te rugăm să închizi şi să redeschizi fereastra browserului. Tin sa mentionez ca daca intru pe alt calculator merge, numai la mine nu merge sa intru in contul meu, pe alt cont merge.

Răspuns Câştigător
| Marry_Anna_1992 a răspuns:

Virusul nu este in calculator ci in contul de facebook si eu am avut aceasta problema si am rezolvat-o.
1 - iti resetezi si schimbi parola
2 - cautati si descarcati Kaspersky (acesta fiind gen un antivirus pentru facebook)
3 - dupa ce l-ati descarcat deschideti aplicatia, aceasta va scana pagina/contul de facebook pe care incercati sa il accesati iar in 2 minute se va termina scanarea vi se va afisa rezultatul si veti avea acces la contul de fb

11 răspunsuri:
| MskDesign a răspuns:

Reinstaleaza-ti windowsul!

| QMarius a răspuns:

Pai daca mentionai ce browser folosesti tu si ce brower are alt calculator, mai ziceam, foloseste alt browser dintre urmatiarele : Mozila FireFox, Chrome, Opera etc.

| Dimofte_Karla_Alexandra_1991 a răspuns:

Nu contul iti e virusat, ci calculatorul cred... reinstaleaza window-sul sau fa-ti alt cont

| maricel explică (pentru QMarius):

Pe calculatorul meu am Internet Explorer, Mozilla, Chrome, pe toate 3 nu merge...insa daca intru pe contul altuia...merge

| K0sti a răspuns (pentru maricel):

Virusul e in calculator nene, nu in Facebook...

| maricel explică (pentru K0sti):

Nene, nu este in calculator ca am instalat windowsul, si nu am mai intrat pe el, dar mesaje virusate tot se trimit la prieteni.

Ok! Si unde crezi ca se duc mesajele alea? De fapt nu mesajele, virusii din ele! Aia sunt prieteni care-ti trimit mesaje virusate?

Oricum, am rezolvat-o cu mesajele care se trimiteau singure la prieteni, acum problema este ca nu mai pot accesa contul de pe calculator, doar pe telefon merge.

Pai da, ca te-au luat la ochi...
De cate ori sa-ti spun sa devirusezi calculatorul?

Cei de la facebook mi-au blocat accesul? Daca intru pe alt calcullator a unui prieten...merge.

| Marry_Anna_1992 a răspuns:

3 - dupa ce l-ati descarcat deschideti aplicatia, aceasta va scana pagina/contul de facebook pe care incercati sa il accesati iar in 2 minute se va termina scanarea vi se va afisa rezultatul si veti avea acces la contul de fb