Pai ba baiatule, tu vrei sa joci gta 4 pe placa video Intel HD? pe placa aia poti juca cel mult un san andreas ( care cred ca va merge in reluare si ala). Degeaba ai i5 si 8 gb RAM, cu placa aia nu poti juca mai nimic in conditii decente, doar asa, un nfs underground, cod 2, red alert, si alte jocuri de calibru asta. Intel HD este o placa video ( e mult spus placa video ) cu memorie nededicata, adica foloseste din RAM-ii pc-ului, si este numai buna pentru a afisa o imagine pe ecran, dar nu pentru a juca jocuri. pentru GTA 4 iti trebuie cel putin o placa video cu memorie dedicata de 1gb pe 128 bit pentru a juca jocul in conditii decente.
Am vazut pe youtube ca altii le merg perfect la rezolutiie inalta chiar hd dar au toate setarile la low
Poate ii poti aloca memorie mai multa placii ( nu stiu sigur daca se poate face asta, pentru ca placa oricum isi aloca memorie mai multa singura daca e cazul) si astfel mai poti obtine vreo 5 frame-uri in plus. Dar chiar si asa, nu crede toate prostiile care le vezi pe net.
Hei salut am si eu aceeasi placa si merge perfect jocu
trebuie sa pui in folderul gta iv un commandline
uite cum se face:
1) creeaza un.txt in notepad
2) pune astea in el
-renderquality 0
-shadowdensity 0
-texturequality 0
-viewdistance 0
-detailquality 0
-norestrictions
-width 800