Depinde de id, poate cum ai zis tu, sa stea pe multi mess, ori, site-ul este prost, sau programul, cum vrei, sunt si altele false, care arata doar offline, chiar daca esti online, eu am patit, am probat cu o pers care era online, si tot offline imi arata.
Programul merge foarte bine m-am cautat si pe mine si ma arata invisible si cu alte doua persoane care sunt online si arata ca sunt online. Pe una am rugat-o sa treaca pe rand online->invisible->offline->online si mi-a aratat corect de fiecare data doar acel id pe care l-am cautat imi apare offline desi este online. Mai poate cumva sa stea de pe telefon si astfel sa nu-mi arate programul ca e online?
Sa stea de pe tel, da poate, dar ar trebui sa-ti apara acolo undeva ca este de pe tel.
Daca nu, nu stiu altfel...
Nu arata ca e pe telefon asta e treaba, la cei care sunt arata. Eu nu folosesc multi messenger si m-am gandit ca poate din cauza asta ca din cate am inteles cu acela poti fi offline pe un mess, online pe altul etc. Multumesc pentru raspunsuri!
Nu ai funda pentru ca nu sta pe invisible ca sa-mi dea doar mie online; daca era invisible programul imi arata asta cum imi arata mie ca sunt invisible; dar programul imi arata ca e offline (desi e online pentru mine) si eu invisible (si asta e corect). Programul nu da erori! Mai incearca pentru funda!