| Cristi3672 a întrebat:

Am citit că PayPal e din 1998 și nici acum in Romania n au rezolvat cu alimentarea contului de PayPal fără atasarea unui card. Am de făcut pe un site o altfel de tranzacție decât cu cardul; am atașat cardul la contul de paypal și mi au respins tranzacția de pe siteul respectiv... e nevoie de trustly dar nu e disponibil pentru noi... Cum aș putea face să alimentez contul de paypal?

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| StimabiluI a răspuns:

Nu știu ce avantaje mai are PayPal, nu am auzit pe nimeni dintre apropiați să folosească acest serviciu.
În schimb mi se pare mai practic Revolut pentru tranzacții rapide între utilizatori.

| StimabiluI a răspuns (pentru Violleta2022):

Nicio problemă! Într-adevăr PayPal este e companie mult mai mare care funcționează de mai mulți ani, și poate avea un avantaj pe partea de securitate, însă popularitatea depinde de la țară la țară.
În SUA și alte țări au mulți utilizatori, însă în România, Revolut a devenit rapid în ultimii ani un serviciu mult mai popular, mai ales în rândul tinerilor.
La serviciu aproape toți colegii folosesc aplicația Revolut, pentru mici transferuri cum ar fi împărțirea notei de plată la restaurant sau diferite achiziții făcute în comun, având avantajul că poți transfera bani ușor dacă ai numărul de telefon al destinatarului. Plus că ai un curs de schimb mai avantajos la plățile în monedă străină și alte funcții, cum ar fi număr de card unic la plăti pentru a evita fraudele.