Paypalul este cea mai mare platforma internationala de plati si transferuri bancare care functioenaza numai cu cont bancar sau card bancar atasat de paypal, verificat si confirmat prin banca.
Daca nu ai varsta legala (peste 18 ani) si nu ai date reale si corecte in contul de Paypal, nume, prenume, adresa si contul bancar sa fie pe numele tau, fiind ulterior verificat prin banca, contul de paypal nu este eligibil si iti este respins orice tranzactie si procedura prin acest cont.
Contul bancar este verificat foarte serios de Paypal, ei retragandu-ti din cont $2 si ca descriere a tranzactiei in statmentul bancar ei pun un cod de 4 cifre, pe care tu trebuie sa-l pui apoi in linkul trimis de Paypal, ca o dubla confirmare, ca verificarea sa fie completa.
Abia dupa caeasta verificare multipla paypalul te anunta ca esti eligibils i poti folosii contul de Paypal. Totodata ei iti depun in banca cei $2 retrasi pentru verificare.
Deci, ceea ce tu ai facut este inutil si incorect, fiindca nu ai trecut prin procesul rigusors cerut de Paypal, sa-ti verifice contul abncar, s-a-ti retraga banii, sa-ti caear acel cod de 4 cifre si sa-ti valideze contul, asadar, nu poti face tranzactii rpin paypal, fiindca nu esti un user eligibil.
Inca ceva: Paypalul nu-i nevoie sa-l alimentezi tu, ca-si trage el singur banii din contul tau bancar.
Nu știu ce avantaje mai are PayPal, nu am auzit pe nimeni dintre apropiați să folosească acest serviciu.
În schimb mi se pare mai practic Revolut pentru tranzacții rapide între utilizatori.
Revolut este o firmulita bancara micuta pe langa Paypal, care-i cea mai mare platforma internationala din lume, pentru plati, cumparturi si transferuri personale sau de firma.
Sunt 431 millione de oamnei care folosesc PayPal pe glob si doar 30 millioane care folosesc Revolut.
Crezi ca poti vedea diferenta?
Personal folosesc paypal de peste 12 ani de zile si intotdeauna optez pentru platile paypal fiindca sunt protejata si asigurata total, daca nu priemsc ceea ce am platit sau transferat, ceea ce la cardurile revolut risti sa nu mai poti recupera, fiind doar un card bancar obisnuit.
Mai citește odată ce am scris și apoi poți să ți dai cu părerea
Mii de scuze, ti-am raspuns tie in loc de celui care a pus intrebarea.
Mai citeste odata ce ti-am scris, explicandu-ti ce avantaje enorme ai cu paypalul, care este o super-banca fata de revolut, mult mai practica si mai protejata decat revolut.
Fără acel Trustly nu poți să ți alimentezi contul de Paypal...doar sa l ai atașat cardul de contul de PayPal, dar PayPal e mereu O euro la balance
Ti-am mai explicat doar ca am cont de payapal depeste 12 ani de zile atat personal cat si ale companiilor cu care lucrez si Paypalul te verifica la sange, ca toate datele tale sa fie reale si corecte, incepand cu varsta peste 18 ani si terminand cu nume, prenume, adresa, cont bancar, copie dupa buletin, numar detelefon, adresa de email samd.
Violeta e in lumea ei, cred că lucrează la PayPal! Femeie, dacă am băga banii direct in PayPal, fără să avem atașat mereu un card când facem tranzacții, cei cărora le am plăti nu ar știi datele noastre de pe card! Mai lasă reclama la PayPal că eu întreb ceva și matale faci reclamă la PayPal!
Cuvantul englezesc "trutly" inseamna "CU INCREDERE", nefiind o procedura sau operatiune ori document, asa cum crezi tu
Nicio problemă! Într-adevăr PayPal este e companie mult mai mare care funcționează de mai mulți ani, și poate avea un avantaj pe partea de securitate, însă popularitatea depinde de la țară la țară.
În SUA și alte țări au mulți utilizatori, însă în România, Revolut a devenit rapid în ultimii ani un serviciu mult mai popular, mai ales în rândul tinerilor.
La serviciu aproape toți colegii folosesc aplicația Revolut, pentru mici transferuri cum ar fi împărțirea notei de plată la restaurant sau diferite achiziții făcute în comun, având avantajul că poți transfera bani ușor dacă ai numărul de telefon al destinatarului. Plus că ai un curs de schimb mai avantajos la plățile în monedă străină și alte funcții, cum ar fi număr de card unic la plăti pentru a evita fraudele.
anonim_4396 întreabă: