Chestiunea cu formatarea bateriilor LiPo este o poveste scoasa de niste indivizi analfabeti si care nu stiu sa citeasca si sa inteleaga manualul producatorului.
Scrie undeva in manual ca bateria trebuie descantata de 3 ori, pupata in fund si incarcata pana la apusul soarelui? Nu scrie!
Singurul lucru util este sa nu mentii bateria descarcata cu saptamanile!
Bateria vine gadilata si formatata din fabrica, are incorporat in ea circuite care monitorizeaza descarcarea, iar incarcarea este monitorizata de telefon/laptop.
Nu poate fi supraincarcata oricat timp este tinuta la incarcat, dar uitata descarcata (cu saptamanile) se autodescarca sub limita admisa si se destruge.
Ii ajunge si 8 ore de incarcare de 3 ori, apoi inca de citeva ori scazi timpul 8 ore 8ore 8ore 5 ore 3ore ...nu e bine sa lasi la incarcat mult timp dupa toate acesrea
Dar mai intai ii folosesc bateria? si dupa ce se termina fac aceasta procedura?
Știi cum îi aia cu a fost o dată?
Așa îi și la ceea ce ai auzit.Adică prostii.
Bateriile vin gata formatate din fabrică. Numai cele nichel crom trebuiau formatate, dar cum românu a ramas cu tehnologia în paleolitic crede aiurea că tot așa se procedează și cu cele noi.Succes
Da! il lasi pina se descarca complet, pina se stinge!
Deci sa inteleg ca tot atat m.ar tine chiar daca l.as fosmata sau nu? pentru ca eu mi am luat un LG g pro lite si vreau sa ma tine cat mai mult bateria
Indicati-mi si mie va rog bibliografia din care v-ati documentat atat de precis?
Daca este doar o creatie folclorica este amuzanta.
La smrt phone-uri știi și tu că bateria nu prea ține încărcată. Dacă tot vrei cumpăra așa ceva:
http://www.go4all.ro/......p4-6660158
Succes
YzuD întreabă: