| danicristian a întrebat:

Am cumparat pentru imprimanta Lexmark x4650 cartuse originale, cand s-au golit le-am reincarcat la un servis, au functionat foarte bine. Dupa ce s-au golit din nou le-am reincarcat eu acasa, dar nu printeaza niciun strop de cerneala pe hartie. Am inteles ca trebuie resetate. Pot sa le resetez eu acasa sau sa fac ceva cu imprimana ca sa mearga sau trebuie sa le duc la service sa sa le reseteze?

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

S-a terminat durata de viata a cartusului. Trebuie altul.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incearca intai sa le cureti. Imprimanta trebuie sa aiba un program de curatare si aliniere cartuse. Cauta prin softul instalat de pe CD. Daca cartusele sunt originale nu se pot reseta. Exista cartuse resetbile la imprimantele cu cel putin 4 culori. La a ta nu este cazul.

| danicristian explică (pentru Salontanul):

Am dat aliniere si curatare, dar tot nu a mers. Trebuie sa se poate reseta din moment ce le-am mai reincarcat odata la un servis si au mers perfect. Banuiest ca le-au resetat acolo.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru danicristian):

Nu. Nu exista resetare la cartuse neresetabile. Uite aici cum arata cartusele resetabile: http://www.cartuseria.ro/......ncarcabile

| danicristian explică (pentru Salontanul):

Si care ar fi problema? Eu nu am facut decat sa bag cerceala in cartus si nu merge. Se poate sa se fi defectat cartusele sau sa fi facut ceva in plus cei de la servis cand le-au reincarcat?