| A0n1mUL a întrebat:

Am cv abonament de la orange pentru iphOne 4s si parca am internet nepimitat dau 29 euro pe luna tImp de 2 ani si cand verific la 415 spune ca am 1000 mb internet dar nu stiu cum asa repede ae duce mai am vreo 600. Mb dar stu pe wifi mai mult imi explicati de la ce se consuma mb? Sau dc nu am nelimitat? Cand se incarca o pagina de net se descarca mb sau daca scot aplicati de pe netul de la orange? Astept un raspuns.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mb se duc repede din cauza mai multor motive cum ar fi : Download-area applicatiilor din App Store, urmarirea filmelor de pe youtube sau alte site-uri, incarcarea in Safari a mai multori pagini care nu au format mobile, si din cauza mai multor aplicatii ce ruleaza in fundal (in RAM). Recomand sa o lasi mai incet cu 3G-u, ca la Orange te taxeaza rau de tot pentru depasirea traficului inclus, si dupa conostintele mele nici un operator de telefonie exceptand DIGI sau alte companii, nu am optiuni de internet nelimitat...

| oanaX a răspuns (pentru anonim_4396):

Cartela frog are internet nelimitat, si desi viteza este relativ mica, pe iphone 4s merge destul de repede