Sus in dreapta sunt 3 liniute orizontale. Apasa pe ele si intra la optiuni.
La butonul "General" ai optiunea "pagina de start". Acolo scrie asa: https://www.google.ro/ si dai Ok.
Multumesc mult! Am facut asta de multe ori si se deselecteaza de fiecare data.
Multumesc! Am facut aceasta operatiune de multe ori dar se deselecteaza permanent la re deschidere
Intra la suplimente si vezi daca nu este instalat acolo. Dezinstaleaza-l si fa operatiunea de mai sus. Mai uita-te si in Control Panel. Daca ai Windows XP in Add or Rmouve. Daca ai Windows 7 sau mai mult cauta in Programs and Features si refa iar acel link care ti l-am dat.
Multumesc mult ma straduiesc sa vad ce fac, inca nu am reusit dar la cautarea locatiei linkului arata ca este in Mozilla, eu nu l-am gasit. Acest link erea al unui motor de cautare ce a fost blocat de antivirusul meu apare numai linkul.O sa mai caut va multumesc si daca mai am ceva de lamurit voi incerca sa mai scriu
Acel link erea localizat pe Mozilla Firefox am sters Mozilla Firefox si am reinstalat Google Chrome deoare se luase si acolo aparand un modul de cautare Omiga-plus.com care cred ca a fost cauza virusarii si intrarii fortate in PC meu.Am rezolvat asa problema, nu am reusit altfel