Cine mai stie ce are saracul laptop, ca ai umblat si tu la el si acum ei pot da vina pe tine ca l ai stricat, degeaba faci plîngere la Opc, cel mai bine vinde l pentru piese ca se vede clar ca acest laptop este plin de probleme, ce marca este? Tu ai umblat si in el? L ai desfacut vreodată?
Nu am umblat in el deoarece stricam garanția daca desfaceam sigiliul de pe spatele laptopului! Este Asus rog 504fx ce! Si nu, nu am umblat eu in nimic! Laptop ul este o problemă si nu vor să-mi de-a banii sau un produs inapoi deoarece ies ei in pierdere! Tot ce am facut la laptop a fost ca ma jucam counter si alte jocuri.Inafara de asta nimic.Ti se pare normal sa iti schimbe ventilatorul si hard disk-ul si sa ti le pună pe praf? Si dupa sa il curețe și a 5 a oara?
Nu au cum să îți mai schimbe laptopul sau să îți de-a banii pe el deoarece a fost în service, singurul tău avantaj este că îl poți trimite la reparat in fiecare lună.
Pe viitor încearcă să observi ce probleme vei întâmpina cu firma producătoare înainte de a face vreo achiziție.
Dacă tu iti cumperi un telefon de exemplu si ala iti merge prost dupa ceva timp si il duci din luna in luna in service! Iti convine sa il duci mereu? Cum sa nu imi de-a banii sau altceva din moment ce ei au spus că dacă cei de la service constata ca laptopul este defect o sa se recurgă la cele 2 variante.Doar ca nu vor sa faca asta! Cine iti mai da 5400 ca mna! Traiesti in Romania
Precizeaza si tu ce are mai exact, se misca greu, se stange, se incalzejte prea tare?
Păi laptopul este special pentru gaming din cate au spus cei de la magazin si puteau sa jure pe tema asta! Are HTC 1050ti, 16gb ram ssd de 240gb din cate imi amintesc si are i7 generatia a 8 a! Dacă intru Într-un joc ce, cere cerințe de 10 ori mai putin decat am eu pe laptop se încălzește super tare! De exemplu in csgo nu durează mai mult de 30 de minute! Am cooler am tot pentru răcire și tot nu merge! Si nici nu stau toata ziua pe el Ca sa zici ca asta e problema! Chiar nu inteleg ce are
Nu îți vor da banii pe el din moment ce a intrat în service.
Vreau să știu, pentru ce ai dus laptopul în service? Care a fost problema inițială?