Depinde cum le place celor de la Facebook.
Procedeaza asa, la intervale de 2-3 saptamani:
- dai drept de admin tipului
- scoti dreptul de admin de la tine
- parasesti grupul.
Neaparat sa urmaresti grupul, sa fie cateva zeci de postari in fiecare interval, altfel risti sa fie inchis grupul cand "pleci" din el.
La grup ai in dreapta optiuni de administrare.
Il pui pe el admin, iar peste catva timp poti renunta la dreptul tau de admin (dar nu-ti recomand).
Pai asta vreau, sa renunt. De ce nu recomanzi? Eu nu vreau sa am nicio treaba cu acel grup
Depinde cum le place celor de la Facebook.
Procedeaza asa, la intervale de 2-3 saptamani:
- dai drept de admin tipului
- scoti dreptul de admin de la tine
- parasesti grupul.
Neaparat sa urmaresti grupul, sa fie cateva zeci de postari in fiecare interval, altfel risti sa fie inchis grupul cand "pleci" din el.
Intri în grup, cauți în lista de membri persoana pe care vrei să o faci admin, intri pe profilul ei și îi schimbi rolul în „administrator". Vezi dacă funcționează
Te-ai certat cu el si l-ai recompensat cu moderator? sau n-am inteles eu? Felicitari
Nu m-am certat, el s-a suparat ca i-am acceptat greu postarea si l-am facut moderator ca sa posteze ce vrea cand vrea. Oricum avea postari din alea gen "buna dimineata la cafeluta"
OAO-OriceAnuntOnline - www.oriceanuntonline.ro
Postează anunțul tău pe www.oriceanuntonline.ro – rapid, simplu, gratuit! Ai oferte speciale? Promovează-le la cele mai bune prețuri. De la vânzări și imobiliare, la locuri de muncă și servicii – găsești tot ce ai nevoie pe platforma noastră. Nu pierde timpul, postează acum și fă-ți anunțul văzut!
anonim_4396 întreabă:
Andrei1124 întreabă: