| aneisaod a întrebat:

Am facut un contract la Digi net si am primit un pachet in care imi e bifat Digi net si Digi tel. Obtiunea aceasta nu ma ajuta cu absolut nimic atata timp cat sunt pe Orange.Pot anula aceasta optiune? Pe langa asta preturile de pe net nu corespund cu cele de pe contract.Pe net nici nu regasesc Fiber Link 100 ci Fiber link 300 care spre surprinderea mea costa mai putin pe net decat cel de 100.Acum nu stiu daca este cu TVA.Dar si daca este pretul tot este mai ieftin.Cum as putea rezolva aceasta problema si dc difera preturile?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Digi tel se referă la faptul că vei avea telefon fix de la ei! E inutil! Eu am renunțat la telefonul fix acum 15 ani!
Fiberlink 100 ( aia cu cablu UTP ) - nu mai pun, oferta lor cea mai ieftină e Fiberlink 300. Aici e marea problemă a celor de la Digi/RDS! Vor trage fibră optică la tine în apartament! OK! Dar pentru conversia semnalului optic în semnal electric trebuie montat un ONT! ONT-ul ăsta e mare lor problemă. E un ZTE 660f - cel mai prost echipament de conversie a semnalului optic posibil. Se întrerupe semnalul foarte des și rămâi fără net când ți-e lumea mai dragă!
Sfatul meu: reziliază contractul (în termen de 4 săptămâni de la semnarea lui îl poți rezilia, dacă au trecut - asta e te "distrezi" cu Digi timp de 2 ani) și pune fibră de la UPC e mai scump dar nu ai probleme cu semnalul!
Succes!

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Cind ai facut contract? Fiber 100 in principiu nu mai exista, Fiber 300 e cel mai slab pachet de fibra de la Digi si costa 29 RON lunar.
@gabicoo: Nu arunca cu noroi aiurea. Daca reteaua de la tine din zona are probleme, nu e de vina spanacul ala de ONT. Eu am uptime de cate 30 de zile si mai mult, depinde daca am vreo pana de curent sau nu.

| aneisaod explică (pentru GabiDumitrescu):

Contractul a fost facut pe 7 Noiebrie.M-am dus azi la ei cu contractul pentru a-mi anula optiunea Digi tel si am intrebat si de Fiber.Mi-au zis ca cica pun 300 numai la case iar la apartament se pune 100, 500 sau 1000.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aneisaod):

In 2019? Pe ce planeta e asta? Nu de alta, dar nu exista. Poate in vreun oras mai batut de soarta...

| aneisaod explică (pentru GabiDumitrescu):

Si eu am fost foarte mirata mai ales ca mi-a zis ca cica 300 se pune doar la casa si cred ca asta e o mare vrajeala.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru aneisaod):

Ce oras? Foloseste formularul de contact de pe site-ul Digi/RDS si intereseaza-te. E posibil sa fie complet pe alta planeta aia de la sediul unde ai discutat tu, dar e posibil sa fie si infrastructura de asa natura in zona. Faza e ca daca ai fibra trasa in bloc, nu exista sa nu se poata 300.