Digi tel se referă la faptul că vei avea telefon fix de la ei! E inutil! Eu am renunțat la telefonul fix acum 15 ani!
Fiberlink 100 ( aia cu cablu UTP ) - nu mai pun, oferta lor cea mai ieftină e Fiberlink 300. Aici e marea problemă a celor de la Digi/RDS! Vor trage fibră optică la tine în apartament! OK! Dar pentru conversia semnalului optic în semnal electric trebuie montat un ONT! ONT-ul ăsta e mare lor problemă. E un ZTE 660f - cel mai prost echipament de conversie a semnalului optic posibil. Se întrerupe semnalul foarte des și rămâi fără net când ți-e lumea mai dragă!
Sfatul meu: reziliază contractul (în termen de 4 săptămâni de la semnarea lui îl poți rezilia, dacă au trecut - asta e te "distrezi" cu Digi timp de 2 ani) și pune fibră de la UPC e mai scump dar nu ai probleme cu semnalul!
Succes!
Cind ai facut contract? Fiber 100 in principiu nu mai exista, Fiber 300 e cel mai slab pachet de fibra de la Digi si costa 29 RON lunar.
@gabicoo: Nu arunca cu noroi aiurea. Daca reteaua de la tine din zona are probleme, nu e de vina spanacul ala de ONT. Eu am uptime de cate 30 de zile si mai mult, depinde daca am vreo pana de curent sau nu.
Contractul a fost facut pe 7 Noiebrie.M-am dus azi la ei cu contractul pentru a-mi anula optiunea Digi tel si am intrebat si de Fiber.Mi-au zis ca cica pun 300 numai la case iar la apartament se pune 100, 500 sau 1000.
In 2019? Pe ce planeta e asta? Nu de alta, dar nu exista. Poate in vreun oras mai batut de soarta...
Si eu am fost foarte mirata mai ales ca mi-a zis ca cica 300 se pune doar la casa si cred ca asta e o mare vrajeala.
Ce oras? Foloseste formularul de contact de pe site-ul Digi/RDS si intereseaza-te. E posibil sa fie complet pe alta planeta aia de la sediul unde ai discutat tu, dar e posibil sa fie si infrastructura de asa natura in zona. Faza e ca daca ai fibra trasa in bloc, nu exista sa nu se poata 300.
anonim_4396 întreabă:
nedval întreabă: