| paulageorgiana a întrebat:

Am fost intr-un magazin Altex si mi-am comandat ceva. Aveti idee in cat timp ajunge? Am comadat luni, 5.01. 2015. Pe site scrie ca ajunge in 48 de ore dar din ce am citit eu pe net despre livrarile de la Altex lumea nu era deloc multumita de ei. Multumesc mult!

6 răspunsuri:
| BogdanSVPetc a răspuns:

Posibil sa ajunga curand! De obicei ajung produsele greu cand sunt evenimente(gen sarbatori etc.) sioamenii cumpara mult de nevoia de a se aproviziona cu anumite produse sau din cauza unor reduceri atrgatoare.Alea 48 de ore reprezinta timpul in care poate ajunge produsul intr-un caz fericit.De obice ajung produsele in 3-4 zile, sau maxim 4-5. Daca team informat cat de cat poti sa-mi dai fundawinking. Bafta!

| onix33 a răspuns:

In mod normal asa ar trebui, dar avand in vedere vremea de afara este posibil sa fie intarzieri

| darrio2007 a răspuns:

Vineri primesti coletul.

| dannyel86 a răspuns:

Intr-adevar, in ultima vreme compania Altex nu isi onoreaza la timp comenzile online. Daca vei cumpara din magazin, nu vei avea probleme, dar online e mai complicat. Mult timp de asteptare (intre 48 de ore promise si 1 luna - caz real). La domeniul livrare au inceput sa devina neseriosi. Trebuie sa ai nervii tari. Nu spun ca se comporta astfel cu toata lumea, dar din ce in ce mai multi se plang de serviciile lor. Din pacate... E un brand foarte cunoscut si n-ar trebui sa se comporte astfel cu clientii sai.

| paulageorgiana explică (pentru onix33):

Nu cred ca starea vremii e problema.

| paulageorgiana explică:

Aveti idee ce firma de curier livreaza pentru Altex?