| luiza247 a întrebat:

Am găsit un macbook SH pe internet cu preț foarte bun, dar are ecranul spart. Întebarea mea este, cât costă de obicei o înlocuire a sticlei de la monitor? Display-ul este încă funcțional. Doresc să fac o estimare să văd dacă merită să cumpăr macbookul în stadiul în care se află acum. Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| KovacsB a răspuns:

Dai numai raspunsuri de rahat de cand activezi pe acest site.

4 răspunsuri:
| vatadezahar24 a răspuns:

Ce MacBook? Ar costa între 200-400 la macbookurile vechi (cele mai noi modele fiind cele din 2017). Totusi, nu îți recomand să cumperi macbookuri sh.

| BaiatulElita a răspuns:

Nu recomand sa iti cumperi MacBook-uri sh, deoarece poate fi blocat in icloud sau mai stiu eu ce. Cel mai bine strangi bani si iti iei tu unul.

| luiza247 explică (pentru BaiatulElita):

Eu și iPhone am SH și merge perfect. La fel si sora mea, și cumnatul meu, și prietenii mei. Normal, există riscuri, dar îmi asum. În plus, nu asta a fost întrebarea.

| KovacsB a răspuns (pentru luiza247):

Intreaba la service macbook din Cluj cat costa inlocuirea pentru modelul respectiv si daca este ok cumpara-l fara sa stai pe ganduri.Eu repar doar la ei chiar daca sunt la 2 pasi de Bucuresti, repara orice defect in putin timp la preturi decente.