| vladutzumuresan1996 a întrebat:

Am in computer mai multe filme. Vreau sa le pun si pe net, asa ca ce ar fi mai bine sa imi fac : un site sau un blog?

14 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca sunt filme facute de tine, un site. Daca sunt filmele altora nu te sfatuiesc. Acum se inchid foarte multe site-uri de astea si te trezesti si fara site si fara foarte multi bani. Se da o amenda foarte mare si pentru fiecare film se cer drepturi de autor.

| Laura78 a răspuns:

Daca nu sunt filme facute de tine nu te sfatuiesc sa iti faci un site, sunt foarte multe site-uri inchise din acest motiv. Daca sunt facute de tine, ai dreptul de autor si iti poti face ce vrei.

| RAY a răspuns:

Piraterie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Piraterie se numeste atunci cand ai un film, il faci pe 30 000 de dvd-uri si le vinzi. Ca incarca pe net un film nu este piraterie pentru ca dansul nu are niciun venit din urma asta.

anonim_4396

Piratii furau si vindeau.Insa daca ajutau pecineva cu ce furau ei, nu se mai numeau pirati ci haiduci. big grin

anonim_4396

In bloguri nupoti incarca filme spre descarcare.Un site nu e asa de simplu sa il faci tu singur, plus ca trebuie sa cumperi un domeniu de hosting si asta este scump.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu ai voie sa uplodezi pe net filme

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Laura78):

Te cam contrazici! Ia mai citeste-ti raspunsul si incearca sa-l modifici!

anonim_4396

Ba da! Sunt destule site-uri. Mai exact pe torente, tot net este.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si legea mai spune asa: NImeni nu e mai presus de lege.Si uite ca multi smecheri din parlament si din senat si-au votat imunitate si pot sa te impuste pe strada in vazul lumii pentru ca ei sunt mai presus de lege si nu pot fi cercetati.mai da-i impinge usa cu drepturile de autor.

Man eu am scris ceea ce scrie in lege, nu vad de ce ai uploda filme daca ai in pc gratis?

anonim_4396

Sa le vada si altii. Am vorbit cu userul ce a pus intrebarea, este vorba de niste filmulete cu animale descarcat de pe Youtube si prelucrat cu subtitrare.Automat la prelucrare dansul este copyrighter si are toate drepturile sa distribuie. Pe word prees poate face un website si sa incarce orice vrea dansul cu drept de autor.

Apoi trebuie sa uplodeze pe Youtube sau alte servere video, nu spun ca ar fi rau, eu as uploda filme in germana subtitrate da ai ce lucra plus ca nu prea stiu unde sa le uplodez

anonim_4396

Uploadeaza pesite-ul lui facut.Are loc de gasduire video, text, orice vrea el. E site-ul lui si daca il dezvolta poate sa castige de o napolitana pe saptamana.Conteaza ca vrea sa vada si altii, asa cum am eu ceva si arat la altii.