| noisolpXekuNemertXe a întrebat:

Am încărcat de curând un videoclip - parodie la filmul Matrix și am primit o notificare în care scria "Conținutul videoclipului s-a potrivit cu alt videoclip într-o terță parte" sau ceva de genul. Am acceptat-o și mi-a apărut un chenar în care spunea că videoclipul este blocat în unele țări (cam 90% din lume inclusiv România). Am contranotificat videoclipul, dar acesta a rămas în starea aceasta. Ce se fac ca să pot difuza video-ul măcar în România? Am lucrat o săptămână la el. Vă rog dați-mi sugestii, dau funda.

4 răspunsuri:
| Robi1444 a răspuns:

Vezi ca este un "copyright". autorul nu permite sa postezi terta aia din videoclip.

| crytical a răspuns:

Poti sa-l difuzezi in toata lumea dar va trebui sa schimbi ceva la el, gen vocile actorilor sau ceva sa fie diferit de cel original

| noisolpXekuNemertXe explică (pentru crytical):

Cum să schimb? Păi vocile actorilor sunt facute de mine, doar conținutul video este din filmul Matrix. Și chiar nu înțeleg că și alții au mai facut parodi cu Matrix și doar mie îmi dau reclamații. Am repostat videoul și îmi spune tot același lucru. Cred că e detectare automată sau ceva.