| Nardy a întrebat:

Am instalat windows 7 Starter big grin
Dar nu prea imi place.sad
Se poate reveni la XP? e greu? sau e aceeasi procedura

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți folosi lejer un Professional(tot 7). Am și eu un netbook care a venit cu ediția Starter, dar am avut licență gratuită prin MSDNAA și d-aia l-am upgradat. Faci cum vrei. Poți pune XP, dar cel mai bine e să lași sistemul de operare cu care a venit PC-ul.
Nici mie nu mi-a plăcut Starter, d-aia am băgat Professional. Starter e mult prea limitat! Nu poți nici să schimbi fundalul pe Desktop. Groaznic!
Netbook-urile n-au CD-ROM/DVD-RW, așa că te vei complica cu memorii externe USB(flash drive/stick) pentru a instala XP-ul. Sunt tutoriale pe Softpedia, dacă vrei să te uiți acolo. Mai întâi de toate, caută-ți modelul (mini)laptop-ului pe site-ul oficial Lenovo și vezi dacă sunt disponibile și drivere pentru XP, altfel rămâi la Starter.

7 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

E aceiasi procedura

| blogman a răspuns:

Se poate reveni daca bagi cd-ul de WinXP si il reinstalezi. Ca o sugestie scapa de win7 starter, minim ar trebui sa instalezi Win7 home premium daca nu un win7 ultimate. Starterul nu prea are mai de nimic

| Codrinash a răspuns:

Windows XP iar? trezeste-te omule! de ce nu revii la Windows 98 eventual? laughing

| Nardy explică:

Multumesc mult de tot pentru raspuns happy

| Nardy explică:

Merge alta versiune de windows 7 pe un Lenovo s10e?laughing
Procesor 1.6 GHz si 1 GB RAM?big grin

| Nardy explică:

@Codrinash: ai avut dreptate laughing am facut upgrade la home premium si gata laughing

| Midway a răspuns:

Windows 7 e un sistem bun de operare dar iti mananca mult din memorie, rami etc...si DA e aceeasi procedura