Sory! Am cautat sa descarc drivere pentru placa ta de sunet, dar inca nu am gasit.O sa m-ai incerc si daca pana atunci nu rezolvi problema t-i le trimit.
Nu stiu de ce, dar imi pare ca nu ai instalat tu driverele
fa un screen la device manager
device manager se afla in control panel, administrator,, ceva de genu
To open Device Manager, click Start, and then click Control Panel. Click Performance and Maintenance, and then click System. On the Hardware tab, click Device Manager.
Hardwarele (componentele fizice) le poti lua dintr-un magazin fie el si online.Tu probabil ai nevoie de drivere care se gasesc si ele pe net. Descarci un program cum ar fi driver pack solution care va scana detecta descarca si instala driverele de care are nevoie pc-ul tau.
Cauta pe net si descarca si instaleza Astra 32. I-ti scanezi PC-ul si vezi ce placa de sunet ai si apoi m-ai vorbim.
Deschidel si o sa scaneze PC-ul si i-ti arata ce placa de sunet ai, apoi cauta pe net driverele pentru placa ta de sunet si le instalezi in PC. daca instalezi drivere care nu sunt pentru placa ta de sunet nu merge. Daca imi srui ce placa de sunet ai poate i-ti spun eu ce drivere trebuie sa descarci.
Descarca programul 3DP Chip
cu el vei descarca si instala toate driverele pentru pc tau
Am descarcat 3DP Chip si cand il deschid apare un chenar si am dat clik pe sound si dupa ce dau clik se deschide o pagina de la net unde zice sa descarc versiunea completa, descarc versiunea completa se deschide din nou acelasi chenar dau clik pe sound si se deschide pagina de net unde zice iar sa descarc versiunea completaa
Vreau sa precizez faptul ca am mai instalat windows xp si am descarcat niste programe de pe 2 CD-uri care le am de la pc, si atunci a mers sunetu, acu am facut la fel si nu mi merge...
Can intri la dispozitive audio si sunet din control panel, i-ti arata cumva dispozitiv audio lipsa?