anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am înțeles bine din această postare că pot pune încă un SSD de 256 gb pe Mac-ul meu pe lângă cel de 128 care vine din fabrică?

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Acolo zice că ai deja 2 ssd in el. Dar pe primul care are 128 GB poți să îl schimbi cu unul de 256 GB sau 512 GB -adica să îl faci ca pe al doilea (au greșit ei scriind TB - că nu știu dacă există o memorie așa mare pentru laptop-uri).

| Digikey a răspuns:

Are un singur ssd pe care il poti inlocui cu unul mai mare.

| Illuminati2016 a răspuns (pentru anonimg):

Sunt si de 2TB

| anonimg a răspuns (pentru Illuminati2016):

Da, dar nu și de 512TB cum au scris pe site. Sau poate că or fi și nu știu eu. Google trebuie să aibă chiar mai mult; dar aici vorbim de laptop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonimg):

Eu am văzut că are un singur SSD, de 128 pe care sunt instalate Windows10 și MacOS. De aceea întrebam dacă aș putea să mai introduc unul pe lângă primul.

| anonimg a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am vazut 2 ssd-uri in el.
SSD tip PCIe de 128 GB, si celalalt:
SSD tip PCIe de 256 GB

In locul tau sun vanzatorul si il intreb absolut toate detaliile.
Dar eu vad doua ssd-uri in el la specificatii. Pentru ca nu ai ce sa faci cu 128 GB. Ca si acesta de 128 o sa vina incarcat pe jumatate cu programele deja instalate in el. Mai instalezi si tu cateva si ala e. Deci nu are cum sa aiba doar un ssd de 128 GB.
Eu cred ca mai are si unul de 256 GB pe care il poti inlocui cu unui de 512 GB (costuri suplimentare; adica il schimbi pe banii tai).

Întrebări similare