Ai reinstalat acelasi windows? Incearca alta versiune sau incearca cu un xp. Daca nu merge asa, problema poate fi cauzata de o componenta hardware. Poti incearca sa folosesti placa video integrata sau sa conectezi placa video pe care o folosesti la alt pc(sa vezi daca mai e buna), vezi daca iti mai da eroare. Daca ai 2 placute ram incearca sa deschizi pc-ul cu o singura placuta, apoi cu cealalta. Incearca sa introduci placutele de ram in fiecare slot, pe rand, poate un slot e de vina. Daca nu e de la piesele astea, ar putea sa fie de la hdd sau de la placa de baza si cel mai bine ar fi sa te duci cu pc-ul la un service.
Este una de hardware dar nu îți pot spune exact care componentă. Cel mai bine e să îl duci la un service care să îți identifice problema.
Memoria ram o fi devina? Hdd-ul l-am formatat complet cu darik's boot and nuke
Blue screen poate fi dat de:
un driver instalat, necompatibil.
un component defect cun ar fi: ram, sursa alimentare, hdd, inclusiv un contact rau la una din conexiuni.
trebuie sa ai multa rabdare ca sa reusesti cu aceasta problema.
bafta.
Cred ca da. Trebuie dus la un atelier unde pot inlocui fiecare piesa in parte si sa vada de unde vine problema. Asa de aici nu se poate face.
Incepe prin a desconecta pe rand placutele ram, apoi cu pc oprit desconecteaza hdd si il reconectezi, ca sa descartezi conexiune imperfecta. vezi daca e vreun rezultat.
probabil ai 2 placute ram. starteaza cu una, apoi cu cealalta si vezi daca iti da blue screen. schimba de asemenea lacutele in fiecare slot.
Mersi, placa video a fost problema, pentru ca am conectat placa video integrata si a mers.