Mda, nu mi-am baut cafiaua, stai asa!
https://www.emag.ro/......DJVLTNBBM/
sau ti-l faci pe componente... poti da un telefon chiar la eMAG si sa ii pui sa iti faca o oferta cu asa ceva
Https://www.emag.ro/......DTQG6ZBBM/
Placa video mult mai buna dar procesor amd:))
Pe mine m-ar interesa daca banii acestia sunt munciti de tine, daca da jos palaria daca nu, nu va mai dati aere cu banii de la parinti, ca sunt multi care nu stiu sa scrie dar incearca pe la scoala sau in societate sa-i faca pe ceilalti de ras prin banii de la parinti.
Cum bine zicea puya "Satul de cei care se dau cunoscatori, cu bani de la parinti si harfe (impresii) de infractori (interlopi)."
Nu o lua ca o ofensa dar daca ai cap nu dai 1500 de lei pe un laptop doar ca sa te joci, ca asta fac copii in ziua de azi.
Daca il iei ca sa faci bani cu el e altceva.
Deci numai alimentati industria asta de gaming cand voi jucati jocuri piratate dar platiti scump niste placi video care si asa apar altele in fiecare an, ajutati la economia altor tari si a firmelor gigant care fac bani din prostia unora: AMD, Nvidia, Intel etc
Mie nu imi plac PC-urile vandute de Emag, am auzit multe plangeri in legatura cu ele. Eu am gasit ceva mai ieftin-nu cu mult ce-i drept si mai bun(cu componente mai noi). Pana la 5579 ti poti lua inca 8GB de ram sa ai 16 si specificatii mai bune zic eu.
Mie imi place eMAG-ul pentru ca dau drept de retur, ORICE AR FI timp de 30 de zile, marea majoritate a restului magazinelor dau numai alea 14 zile obligate de lege si numai la comanda online
asa ca, nu iti convine, ORICE NU ITI CONVINE, te poti razgandi, binemercic!
si prefer asta chiar daca diferenta de pret e nesemificativa, adica prefer sa dau chiar cativa zeci de lei in plus ca sa am si optiune asta!
YzuD întreabă: