| Tashline a întrebat:

Am nevoie de putin ajutor... Nu imi mai merge ID messenger si nu stiu de ce. "Yahoo messenger has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience." Probabil pentru ca tatal meu isi lasa contul conectat la Yahoo mail? Si daca il inchid ma cearta ca cica i-as umbla pe cont fara sa stie. Si nu prea vreau sa stie ca am cont pe ID messenger, ca imi spune : " In loc sa te pregatesti pentru olimpiada si teste (si alte alea pe-acolo) tu stai pe calculator? La ce-ti trebuie? Esti prea mica ( mereu voi fi asa pentru el si mama)!". Si tot felul de alte chestii de-astea. Niciodata n-am lasat cartea pentru calculator... In fine. Vreau si eu sa mai vorbesc cu prietenii, colegii, in weekend pe mess. Daca pot face ceva fara sa stie tata si daca imi puteti spune v-as fi recunoscatoare si v-as da funditaaa!

2 răspunsuri:
| Different69 a răspuns:

Instaleaza-l din nou.

| Tashline explică (pentru Different69):

Nu ma prea pricep. In fine, cred ca a ramas logat, ca de fiecare data cand deschid calculatorul se deschide si ID messenger, o sa-i spun asta si cand o sa incerce sa se logheze o sa vada ca nu merge si o sa se descurce singur. Sau intr-o zi ii spun ca vreau sa vorbesc pe mess cu frate-meu (care e in strainatate) si atunci o sa vada ca nu merge. O sa ma descruc, dar merci oricum.