Incearca cu opera poate va merge, o data ce ai acces la internet ar trebui sa poti naviga uite linkul http://www.opera.com/mobile/download/nokia/n8/
Merge netul dar deschide o singura pagina. Am downloadat Opera si incerc acum sa vad. daca nu unde as putea sa merg cu el pentru niste setari?
Am instalat, am incercat sa accesez google, facebook, site-uri care de obicei mergeau si tot asa face. deschide web care cosmote, nu reusesc sa scap deloc de site-ul ala si totudi cred ca din setarile telefonului este setat ceva sa deschida numai site-ul asta pentru ca in momentul in care am deschis netul dupa setarile de la ei de la cosmote mi-a aparut un mesaj in care imi spunea ca acest site poate dauna, accesati oricum. sau ceva in genul acesta.
Mergi cu el la o reprezentanta cosmote acolo explici ce probleme intampini la accesarea internetului si o sa-ti faca setarile cineva de acolo.
Ok multumesc. eu l-am luat de la germanos. e ok daca merg acolo? si e nevoie sa iau certificat de garantie ceva? sau pot merge la oricare alt magazin germanos nu neaparat cel de unde l-am cumparat
Mergi la oricare poate sa fie si din alt oras, si explici frumos ce problema ai sigur te va ajuta, cat despre factura poti sa il iei cu tine in caz ca ti-l cere imposibil sa nu te ajute cineva.
YzuD întreabă: