Bun venit în era lui Mark Zuckerberg. Eu am contul de Facebook din anul 2010 și am decis sa ma retrag de pe Facebook definitiv. Am transferat toate pozele în Google Photo pentru ca adunasem multe amintiri și șters totul de pe Facebook. Prieteni oricum nu am prea mulți pe Facebook si acei putini prieteni îmi cunosc nr de telefon, iar acum am contul de Facebook doar de forma. Nu am șters contul având progrese in jocuri asociate acelui cont, însă am renunțat pentru ca nu sunt de acord cu algoritmi Facebook, reguli de cacao, sunt blocat din te miri ce într-un mod abuziv iar tu zici ca nu îți poți promova afacerea.
Dar ce sa mai spun eu care în anul 2014 am creat o pagină de Facebook si datorita muncii mele ( pentru ca nu am avut ajutor în pagină si nici nu am rulat reclame), până anul trecut am adus pagina la aproape 250. 000 aprecieri și dintr-o data m-am trezit ca Facebook mi-a interzis sa mai postez în pagină. Am șters pagina odată cu asta am pierdut și grup care avea aproape 20.000 membri. Așa ca am renunțat definitiv la Facebook. Ca în vremea comunismului a ajuns, nu mai exista libera exprimare și îți interzice sa postezi în propria pagina pe care singur te-ai chinuit sa o ridici. Si ce postam? Doar memorii regretatului actor Paul Walker.
Gaseste si tu alte metode de promovare, fa-ti un site spre exemplu, eu facusem pentru o cineva cu o firma de constructii si chiar a mers foarte bine dupa ce a crescut putin.
Nimeni daca vrea sa își facă un apartament nu caută pe google... Caută direct pe olx publi24 sau marketplace
Nu e chiar asa, la anunturi gasesti "dorei", daca vrei o firma serioasa cauti pe google.