| andrei1121 a întrebat:

Am o intrebare am o placa vieo veche acum in calculator (placa veche nVIDIA ge force 6600) si vrea sa pun (Gigabyte Radeon HD4650 1GB DDR2 128-bit ) vreau sa stiu daca trebuie sa fac setari la bios daca am placa de baza ECS nForce4M-A a un prieten mi-a spus ca trebuie sa fac setari la bios si ca unele pc nu le trebuie vreau sa stiu daca la mine trebuie funda?

8 răspunsuri:
| RoccoSuasito a răspuns:

Salut. Nu cred ca trebuie sa faci setari. Pur si simplu dezinstalezi driverele de la geforce 6600, stingi calculatorul, scoti placa video, o bagi pe cea noua, il aprinzi, instalezi driverele noi, si cam atat.

| ﭿTroubledSoul a răspuns:

Nu trebuie sa faci nici o setare.

| andrei1121 explică (pentru ﭿTroubledSoul):

De ce am si eu calculator care nu-i rebuie seari?

| ﭿTroubledSoul a răspuns (pentru andrei1121):

Cand iti pui o placa noua trebuie sa vezi daca se potriveste in slot si sa instalezi driverul.

| Andy00 a răspuns:

Nu trebuie setari

| onlym3 a răspuns:

Nu trebuie nici o setare, toate placile video sunt compatibile cu orice placa de baza (doar sa aiba slotul care trebuie pentru placa video x) si pc ul recunoaste automat placa video (va trebui sa ti instalezi un driver pentru el si atata tot)

| Azµre a răspuns:

Unu la mana trebuie sa vezi ce fel de slot foloseste radeon-ul daca este pe AGP 8x sau pe Pci-Express 16x, daca 6600 este pe agp atunci si 4650 trebuie sa-l cauti pe agp 8x. Asta e singuru lucru care trebuie sa fii atent.

| AstonMartin a răspuns:

Stai linistit nu trebuie sa umbli la bios, ca si slot video placa ta are pci-express http://www.ecs.com.tw/......etail.aspx
Cum s-a mai zis... dezinstalezi driverele, scoti placa, pui pe aia noua, instalezi driverele (de preferat ultimul driver de pe siteul producatorului), si butonare placuta!