Programul e corect, tu practic asta ii spui sa faca, sa isi faca treaba si sa se inchida. daca nu vrei asta atunci citeste o valoare pe ultima linie a functiei main si programul se va opri mereu acolo pana vei introduce tu ceva de la tastatura.
mai ai si varianta cu System ("pause"), la fel ultima linie din main
in functie de IDE pe care il folosesti mai ai si posibilitatea sa rulezi in modul debug si iar nu se va mai inchide consola decat la o actiune a ta de la tastatura
Asta e problema de la windows si mie mi se intampla tot asa. Singura modalitate e sa iti reinstalezi windows.ul
Pai schimba compilatorul. Probabil ceva nu e bine. Recomand: http://sourceforge.net/......e/download
Daca nu stii despre ce e vorba nu te baga si nu da stafuri de 2 lei, auzi la tine sa reinstalezi windows ul
Altul cu sfaturi de 2 lei, macar tu nu l ai pus sa reinstaleze windows ul
Desteptule. Am rulat aplicatii in c++ de 999 ori fara sa pun nici un getch sau pauza. Programul trebuia sa astepte. Insa tu vrei doar sa pari mai inteligent.
Cand daca era pus corect nu i-ar fi facut asa. Vrei sa te dai in spectacol acuma...
Din pacate pentru tine ai rulat degeaba 999 de aplicatii in c++ daca nici macar nu stii care e functionalitatea corecta a unei astfel de aplicatii. Programul nu trebuie sa astepte absolut nimic, ca il rulezi tu intr un anume mod, dintr un IDE care are anumite setari e alta treaba.
Un executabil rezultat in urma unei compilari a unui cod c++, un executabil pe modul de productie, nu pe modul de debug, nu are nicio logica sa astepte nimic, de ce ar astepta ceva? El executa instructiunile si isi termina executia. PUNCT.
Nu ma crezi incearca singurel. Compileaza un program la linia de comanda, si ruleaza l de acolo. Ai sa vezi ca programul isi inchei executia in momentul in care functia main ajunge la return 0 si nu mai astepata absolut nimic.
Nu te agita si nu contrazi cand nu stii despre ce e vb. Se vede de le o posta lipsa ta de experienta.
Ai mai rulat vreo aplicatie? poate ai 1001 acum si ai mai invatat ceva intre timp
Vezi ca te scalzi in prostie. Dar nu am ce sa iti cer... Fiecare cu iq-ul lui. Unii cat diagonala plasmei din sufagerie, altii cat marimea de la pantofi.
Ma gandeam ca poate ai mai acumulat ceva experienta si acum ai idee si despre ce vorbesti da na, unii explodeaza de furie cand li se spune ca nu au dreptate
Ghost99 întreabă:
anonim_4396 întreabă: