Salut, probabil că au făcut cei de la Yahoo un update ca să se vadă mai bine emailurile necitite. După părerea mea e bine că au făcut asta dar o sa trebuiască să ne obișnuim cu noul update. Numai bine
Multumesc pentru raspuns.
Cu mare plăcere
Așa mi se văd și mie, și așa este și normal să se vadă. Deci problema nu e de la PC-ul tău ci de la Yahoo, care acuma tot schimbă aspectul în încercarea de a se adapta la aspectul de Windows 8.Succes
Eu am windows 7 ultimate.
Nu contează platforma ta de lucru, ci aici e vorba de cei de la Yahoo care în adaptarea comercială la Windows 8 tot îmbunătățesc interfața(în sens că o strică părerea mea) a mail-ului ca să se adapteze noului trend Microsoft(da știu alți obsedați) și anume Windows 8 și Windows 9.
Pai ce sa remediezi, ca sunt foarte bine cum sunt! Asa trebuia sa fie mai demult. Au facut update!
De fapt accentuate erau cele necitite.Nu stiu la tine dar eu le am boldate de mai mult timp. Schimbare in look as zice, ceva de la ei.
La cele necitite m-am referit si in intrebare.
Da,am inteles, dar am vrut sa pun accentul pe „erau„. Erau si inainte ingrosate dar acum s-au ingrosat, s-au acentuat.