| darrio2007 a întrebat:

Am o intrebare pentru cine se pricepe.Astazi cand am intrat sa im citesc e-mailurile am observat ca literele sunt boldate(ingrosate). Numai la e-mailurile necitite.Pana acum erau mai accentuate decat celelalte dar acum parca sunt prea negre.Care poate fi cauza si cum se poate remedia? Multumesc anticipat.
P.S.Nu am umblat in setari si nici nu am instalat actualizari noi.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, probabil că au făcut cei de la Yahoo un update ca să se vadă mai bine emailurile necitite. După părerea mea e bine că au făcut asta dar o sa trebuiască să ne obișnuim cu noul update. Numai binehappy

13 răspunsuri:
| KilluaZoldyck a răspuns:

Probabil au dat ei un update pentru. a vedea mai bine care sunt necitite

| K0sti a răspuns:

Pai ce sa remediezi, ca sunt foarte bine cum sunt! Asa trebuia sa fie mai demult. Au facut update!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt accentuate erau cele necitite.Nu stiu la tine dar eu le am boldate de mai mult timp. Schimbare in look as zice, ceva de la ei.

| DeyCj a răspuns:

Așa mi se văd și mie, și așa este și normal să se vadă. Deci problema nu e de la PC-ul tău ci de la Yahoo, care acuma tot schimbă aspectul în încercarea de a se adapta la aspectul de Windows 8.Succes

| darrio2007 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns.

| darrio2007 explică (pentru anonim_4396):

La cele necitite m-am referit si in intrebare.

| darrio2007 explică (pentru DeyCj):

Eu am windows 7 ultimate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Cu mare plăcerewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Da,am inteles, dar am vrut sa pun accentul pe „erau„. Erau si inainte ingrosate dar acum s-au ingrosat, s-au acentuat.

| DeyCj a răspuns (pentru darrio2007):

Nu contează platforma ta de lucru, ci aici e vorba de cei de la Yahoo care în adaptarea comercială la Windows 8 tot îmbunătățesc interfața(în sens că o strică părerea mea) a mail-ului ca să se adapteze noului trend Microsoft(da știu alți obsedați) și anume Windows 8 și Windows 9.

| piratuu a răspuns:

Probabil că e un update de la Yahoo!

| darrio2007 explică (pentru piratuu):

Mersi!

| piratuu a răspuns:

Cu plăcere!