anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o maare problema.
Ieri mi-am achizitionat o noua tastatura wireless si fata de vechea mea tastatura cu fir are unele dintre taste schimbate. Calculatorul este pe modul EN (engleza) si de ex in loc de z este y si in loc de y este z. Daca dau pe modul RO (romana) z devine z si y devine y. La noua tastatura am ş, ă, ţ, î, â daca este pe modul RO. Daca este pe modul EN am semne de exclamatie. Acum vine si problema. Pe tastele cu litere am si simboluri. de ex. pe v am @, pe ş am $. Daca dau pe modul RO cum pot scrie @ din moment ce este pe v? am incercat cu SHIFT dar imi iese doar V si v. Eu cum pot face @ pe tasta v? funda pentru cel care imi da raspunsul corect

Răspuns Câştigător
| vali54 a răspuns:

Daca o pui in mod FR casa faci @ pui alt+8 sau 9 nu mai stiu bine

7 răspunsuri:
| Intruder19 a răspuns:

Apasa pe FN + tastele care sunt schimbate si o sa se schimbe.

| Tkn a răspuns:

Tastatura este pentru alta tara...Nu imi dau seama ce vrei sa zici. Poti sa ne dai o poza cu tastatura ta?(sa vedem tastele)Si incearca sa explici mai bine.
Cauta pe cutie ceva informatii despre "limba" utilizata de tastatura si selecteaz-o din windows.

| Tkn a răspuns:

Deci tastele sunt exact ca in imagine? Daca folosesti EN ar trebui sa fie totul ok.Dar tu zici ceva de @ pe tasta V. Poti detalia?

| Samarra a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres este exact ca asta doar ca asta din poza e fake.a mea e de la Watson

| Samarra a răspuns:

In ghidul de utilizare nu specifica nimic despre folosirea ei

| Samarra a răspuns:

Da sunt ca in imagine. Spun ca daca e pe EN tasta Z este in locul tastei Y, iar tasta Y este in locul tastei Z. Dar daca este pe RO tasta Y este Y iar tasta Z este tasta Z. In legatura cu @, daca este pe modul EN au apas shift si 2 si imi iese @, iar daca este pe modul RO, SHIFT cu 2 imi rezulta ". Pe tasta V am @. In modul RO pot scrie cu V dar nu-mi iese @. Nu mai stiu cum sa explic. Acum ai inteles? Daca nun ma mai chinui nitel big grin

| Samarra a răspuns:

Vali54, am apăsat doar Alt si v si mi-a iesit @... intr-un fel zis tu esti cel care m-a ajutat. Primesti funda iar restul primiţi voturi. Vă mulţumesc foarte muult tuturor pentru ajutor. :*